Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Artisan 8 lys venetiansk lysekrone, fremstillet i Italien - Vittoria

Kode: VITTORIA3
kr 25.594,15 kr 37.638,03 -32%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Glas og metal
Leveringstider
5/6 arbejdsuge
Længde (cm)
82
Dybde (cm)
82
Højde (cm)
126
Viadurini Lighting

Håndlavet lysekrone med 8 lys i venetiansk blæst glas og metal, fremstillet i Italien.

Majestætisk og elegant 8-lys lysekrone håndlavet i Italien i Venedig i mælkehvidt blæst glas med metaldetaljer i poleret krom finish . Fra mødet mellem enkle og snoede linjer og nye former, der genbesøger klassiske former i en moderne nøgle, fødes en lysekrone med eklektisk stil, der er i stand til at berige ethvert miljø med personlighed og klasse og bringe et strejf af romantik med sig . Derudover har hver komponent, der udelukkende er lavet af blæst glas, en glat overflade, der fremhæver transparenter og levende lyseffekter for en atmosfære fra fortiden fuld af elegance.

En 100% produktion i Italien produktion, der har sine rødder i den autentiske tradition i Venedig , en by med en stærk historie på ti år og en kilde til inspiration til forarbejdning af glas. Hvert element, fint bearbejdet af dygtige håndværkere, der er eksperter i sektoren , fortæller om gamle teknikker, der er udleveret gennem årene, der har bragt den sande essens af glas til i dag og fortæller gennem lyset dets værdier af oplevelse , ægthed og tilbøjelighed til skønhed . Impulsen til at tilbyde møbleløsninger, der respekterer tradition, blandes med ønsket om at skabe noget innovativt for at tilbyde klassisk tilbehør komplet med banebrydende teknologier til at møblere dine værelser med stil, der minder om fortiden. Det, der er født, er et møbelforslag, der synes at være smedet af lys, designet til at dekorere moderne miljøer med al den klasse og elegance, hvormed det oplyste de store haller i gamle bygninger .

Pære (medfølger ikke) : 18 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter