Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Artisan 6-lysekrone i røget venetiansk glas fremstillet i Italien - Agustina

Kode: AGUSTINA
kr 25.030,30 kr 36.815,09 -32%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Glas og metal
Leveringstider
5/6 arbejdsuge
Længde (cm)
tooghalvfems
Dybde (cm)
tooghalvfems
Højde (cm)
140
Viadurini Lighting

Håndlavet lysekrone i røget venetiansk glas og metal, fremstillet i Italien.

Sofistikeret og elegant lysekrone med 6 lys i håndlavet venetiansk glas, røget finish med detaljer i poleret krommetal , fremstillet i Italien i Venedig. Et design sammensat af bølgende og dynamiske linjer, der udvikler sig til en særligt omsluttende lodret silhuet for et resultat, der er i stand til at karakterisere nutidige miljøer eller klassiske rum. Gennem fortolkningen af klassikeren fødes en lysekrone, der bliver hovedpersonen i ethvert miljø, der fremkalder intime og indbydende atmosfærer til en stilfuld belysning.

En 100% produktion i Italien produktion, der har sine rødder i den autentiske tradition i Venedig , en by med en stærk historie på ti år og en kilde til inspiration til forarbejdning af glas. Hvert element, fint bearbejdet af dygtige håndværkere, der er eksperter i sektoren , fortæller om gamle teknikker, der er udleveret gennem årene, der har bragt den sande essens af glas til i dag og fortæller gennem lyset dets værdier af oplevelse , ægthed og tilbøjelighed til skønhed . Impulsen til at tilbyde møbleløsninger, der respekterer tradition, blandes med ønsket om at skabe noget innovativt for at tilbyde klassisk tilbehør komplet med banebrydende teknologier til at møblere dine værelser med stil, der minder om fortiden. Det, der er født, er et møbelforslag, der synes at være smedet af lys, designet til at dekorere moderne miljøer med al den klasse og elegance, hvormed det oplyste de store haller i gamle bygninger .

Pære (medfølger ikke) : 6 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter