Made in Italy

Artisan 6-lysekrone i røget venetiansk glas fremstillet i Italien - Agustina

  • Made in Italy
  • Kode: AGUSTINA
kr 23129,88 kr 28912,35 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) tooghalvfems
Dybde (cm) tooghalvfems
Højde (cm) 140

Håndlavet lysekrone i røget venetiansk glas og metal, fremstillet i Italien.

Sofistikeret og elegant lysekrone med 6 lys i håndlavet venetiansk glas, røget finish med detaljer i poleret krommetal , fremstillet i Italien i Venedig. Et design sammensat af bølgende og dynamiske linjer, der udvikler sig til en særligt omsluttende lodret silhuet for et resultat, der er i stand til at karakterisere nutidige miljøer eller klassiske rum. Gennem fortolkningen af klassikeren fødes en lysekrone, der bliver hovedpersonen i ethvert miljø, der fremkalder intime og indbydende atmosfærer til en stilfuld belysning.

En 100% produktion i Italien produktion, der har sine rødder i den autentiske tradition i Venedig , en by med en stærk historie på ti år og en kilde til inspiration til forarbejdning af glas. Hvert element, fint bearbejdet af dygtige håndværkere, der er eksperter i sektoren , fortæller om gamle teknikker, der er udleveret gennem årene, der har bragt den sande essens af glas til i dag og fortæller gennem lyset dets værdier af oplevelse , ægthed og tilbøjelighed til skønhed . Impulsen til at tilbyde møbleløsninger, der respekterer tradition, blandes med ønsket om at skabe noget innovativt for at tilbyde klassisk tilbehør komplet med banebrydende teknologier til at møblere dine værelser med stil, der minder om fortiden. Det, der er født, er et møbelforslag, der synes at være smedet af lys, designet til at dekorere moderne miljøer med al den klasse og elegance, hvormed det oplyste de store haller i gamle bygninger .

Pære (medfølger ikke) : 6 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro