Made in Italy

Artisan 6 lys venetiansk lysekrone fremstillet i Italien - Agustina

  • Made in Italy
  • Kode: AGUSTINA2
kr 45.073,90 kr 56.342,35 -20%
Materiale Glas og metal
Leveringstider 5/6 arbejdsuge
Længde (cm) 107
Dybde (cm) 107
Højde (cm) 164

6 lysekrone i røget venetiansk glas og 24 k guld, håndlavet i Italien.

Raffineret 6-lys lysekrone håndlavet i Italien i Venedig i røget glas med 24k guldindsatser påført varmt under forarbejdning og detaljer i skinnende gyldent metal . Et omsluttende og engagerende design, der er kendetegnet ved dynamiske linjer, der strækker sig ind i en lodret silhuet, der giver liv til en idé om møbler samtidig klassisk og moderne, der transporterer lyset i forskellige retninger gennem den særlige form af de buede arme og belyser miljøet med en vidunderlig scenografisk effekt . For at understrege værdien og værdien af denne lysekrone er de guldindsatser, der skaber et hidtil uset spil af kontraster, der giver liv til subtile referencer til fortidens æstetiske tradition .

Fra brugen af råmaterialer af høj kvalitet fra det italienske område og fra den dygtige forarbejdning af glas af dygtige håndværkere i sektoren, der har afleveret de gamle traditioner i årtier, fødes et stort mesterværk af glaskunst, der er kendetegnet ved effektivitet , funktionalitet og en klassisk æstetik . Hver produktionsfase finder sted i Venedig , det glødende traditions hjerteslag, med særlig opmærksomhed på detaljer og respekt for de gamle teknikker med et ønske om det moderne for at projicere sig mod fremtiden. Dermed blander højt håndværk med design og tradition nyt liv ved hjælp af innovative teknologier . Resultatet er et kunstværk, der genfortolker en klassisk stil gennem et moderne sprog, der gennem lyset viser dets værdier af ægthed og effektivitet .

Pære (medfølger ikke) : 6 x MAX 42W E14

NB : lysekronen fås i en bred vifte af forskellige farver, og da den er håndlavet, kan den også tilpasses i form og størrelse.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter