Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Lavet i Italien Designapplikation i hvidt og gråt stof og Rattan - sømand

Kode: SAILOR3
kr 4.175,56 kr 5.720,46 -27%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Bomuld og rotting
Leveringstider
2 arbejdsuger
Længde (cm)
48
Dybde (cm)
24.6
Højde (cm)
38
Viadurini Lighting

Design væglampe med lampeskærm i bomuld og rotting Made in Italy.

Denne væglampe er lavet i Italien og har en lampeskærm bestående af 3 bånd: den første i sort rotting , den anden i grå bomuld med en delikat hvid kant og den tredje i hvid bomuld .
Takket være opmærksomhed på detaljer og brugen af kvalitetsråmaterialer repræsenterer denne lysidee en løsning designet til dem, der søger et designkomplement, der kan fuldende møblering af rummet på en original måde, der giver liv til unikke omgivelser. og undersøgt .

Væglamper repræsenterer en kategori af produkter, der er særligt velegnede til belysningsrum i huset såsom gange eller små rum, hvor naturligt lys ikke når, og det er nødvendigt at finde en løsning, der er så funktionel som den er diskret. Takket være deres lille størrelse kan de placeres hvor som helst, hvilket hjælper med at skabe vidunderlige legespil af lys og skygge og samtidig give liv til intime og afslappende atmosfærer.
Netop på grund af deres høje diffusion forsøger folk i stigende grad at vælge den rigtige væglampe til deres behov og foretrækker praktiske løsninger, men også og frem for alt med en høj dekorativ værdi, og derfor i stand til at fuldende rummets indretning på en harmonisk måde.

Pære / stikkontakt: 230V 2xE27 12W maks. LED

NB: pære ikke inkluderet.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter