Made in Italy

Antik Vendetta Corsa Kniv med Ox Horn Horn Handle Made in Italy - Bairo

  • Made in Italy
  • Kode: BAIRO
kr 3677,51 kr 4596,92 -20%
Materiale Stål og horn
Leveringstider 15/30 arbejdsdage
Længde (cm) 23

Korsikansk hævnkniv med oksehornhåndtag Fremstillet i Italien.

Denne serie af historiske knive består af trofaste gengivelser af antikke knive med opmærksomhed på de mindste detaljer og er lavet efter de traditionelle behandlingsmetoder, der blev brugt i antikken for at garantere et perfekt udført slutprodukt. Hvad du får er en kniv fuld af historie og kultur, der er i stand til at fortælle stedet og det historiske øjeblik, det går tilbage til.

Denne særlige kniv kaldes " Corsican Vendetta " og det er den trofaste gengivelse af en typisk gammel lovovertrædelseskniv, der er udbredt på Korsikas territorier, da denne ø tilhørte republikken Genova. Netop af denne grund er det, der kendetegner denne artikel, ligheden med modeller fra Genoese og Piemonte, såsom designet af det lange og tilspidsede blad og låsemekanismen på fjederen, der minder om franske knive, et element der er knyttet til indflydelsen af dette folk på 'øen. Kniven er lavet af stål og er 11 cm lang, mens håndtaget er i oksehorn og har en metalstruktur, der også giver et sikkert og fast greb. Håndtagets struktur inkluderer også et lille "indeksstop" trin, der forhindrer hånden i at glide mod bladet under den offensive handling.
Takket være brugen af traditionelle teknikker, kvalitetsmaterialer og håndværk fremstillet i Italien af ekspertmestre i sektoren repræsenterer det endelige produkt et ægte stykke historie, der fremkalder datidens kultur takket være det unikke design og opmærksomhed på detaljer.

NB : finishen på billederne er vejledende. Hvert oksehornhåndtag er unikt og har forskellige farvenuancer.
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro