Made in Italy

Antik Hunter's Jagtkrogkniv Lavet i Italien - Jagt

  • Made in Italy
  • Kode: CACCIA
kr 43834,60 kr 48705,11 -10%
Materiale Stål og horn
Leveringstider 15/30 arbejdsdage
Længde (cm) 27

Håndværkerjægerkrogskniv med buet stålblad Fremstillet i Italien.

Denne serie af historiske knive består af trofaste gengivelser af antikke knive med opmærksomhed på de mindste detaljer og er lavet efter de traditionelle behandlingsmetoder, der blev brugt i antikken for at garantere et perfekt udført slutprodukt. Hvad du får er en kniv fuld af historie og kultur, der er i stand til at fortælle stedet og det historiske øjeblik, det går tilbage til.

Denne kniv kaldes " Hunter's Hook " og det er den trofaste gengivelse af den gamle kniv, der stammer fra byen Pistoia, enestående og af stor værdi. Dette våben er kendetegnet ved den særlige buede form på bladet og håndtaget, men også ved tilstedeværelsen af adskillige tilbehør, der er helt fremstillet i hånden : et lille blad, en skruetrækker, en sturafocone, en cavaluminello, der opnås fra en forlænger placeret nederst enden af skraldefjederen og til sidst en spiralformet spids, der bruges til at gennembore træets træ, hvilket gør det muligt at omdanne håndtaget til en praktisk støtte for at gøre det lettere at sigte. Den 13 cm lange klinge er lavet af stål, mens håndtaget er i bøffelhorn og er også en foldekniv takket være skraldefjedersystemet .
Denne dyrebare prøve er udelukkende fremstillet i hånden i Italien af ekspertmestre i sektoren, der bruger traditionelle teknikker og materialer valgt for at sikre et slutprodukt, der kan repræsentere et ægte stykke historie, der fremkalder datidens kultur takket være det unikke design og opmærksomhed til detaljer .
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro