Made in Italy

Antik håndlavet kærlighedskniv i horn og stål fremstillet i Italien - Amour

  • Made in Italy
  • Kode: AMOUR
kr 10.020,72 kr 12.525,90 -20%
Materiale Stål og horn
Leveringstider 15/30 arbejdsdage
Længde (cm) 21

Antik kærlighedskniv i bøffel eller oksehorn med sølvdetaljer Fremstillet i Italien.

Denne serie af historiske knive består af trofaste gengivelser af gamle knive med opmærksomhed på de mindste detaljer og er lavet efter de traditionelle behandlingsmetoder, der blev brugt i oldtiden for at garantere et perfekt udført slutprodukt. Hvad du får er en kniv fuld af historie og kultur, der er i stand til at fortælle stedet og det historiske øjeblik, det hører til.

Håndlavet i Italien kaldes især denne antikke kniv " Kærlighedens kniv ", da der var brugen af at give den som en forlovelses- eller bryllupsgave af en mand eller en kvinde, men kunne også have funktionen af en amulet til at køre væk eller hold det onde øje væk fra bruden. Karakteriseret ved tilstedeværelsen af adskillige dekorationer og symbolske elementer indgraveret på det 10 cm lange blad takket være ætseteknikken, der blev brugt siden oldtiden brugt til at gravere og dekorere våben. Håndtaget er derimod lavet af horn og er beriget med sølvplader og kugler, der hæver dets historiske værdi såvel som dets værdi og skønhed.
Takket være kærligheden til tradition og opmærksomhed på detaljer er mesterskærerne i stand til at skabe et produkt, der giver dig mulighed for at fortælle en historie ved at tænke på fortidens anvendelser og skikke og samtidig give historien tilbage fra fortiden .

Tilgængelige finish :
  • oksehorn;
  • bøffelhorn.
NB : finishen på billederne er vejledende. Hvert oksehornhåndtag er unikt og har forskellige farvenuancer.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter