Made in Italy

Antik Buffalo Horn Knife med sølvdetaljer Made in Italy - Blade

  • Made in Italy
  • Kode: LAMA
kr 17.832,78 kr 22.291,01 -20%
Materiale Stål og horn
Leveringstider 15/30 arbejdsdage
Længde (cm) 19

Antik bøffelhornkniv med sølvdetaljer og indgraveret klinge Made in Italy.

Denne serie af historiske knive er sammensat af trofaste gengivelser af gamle knive med opmærksomhed på de mindste detaljer og lavet efter de traditionelle behandlingsmetoder, der blev brugt i oldtiden for at garantere et perfekt udført slutprodukt. Hvad du får er en kniv fuld af historie og kultur, der er i stand til at fortælle stedet og det historiske øjeblik, det går tilbage til.

Håndlavet i Italien kaldes især denne antikke kniv " Kærlighedens kniv ", da der var brugen af at give dette bestemte objekt som en gave til forlovelse eller ægteskab af en mand eller kvinde, men kunne også have funktionen af amulet til at afværge eller hold det onde øje væk fra bruden. Karakteriseret ved tilstedeværelsen af adskillige dekorationer og symbolske elementer, der er indgraveret på det 9 cm lange blad takket være ætseteknikken, der er brugt siden oldtiden til at gravere og dekorere våben. Håndtaget er derimod lavet af bøffelhorn og er beriget med sølvplader og kugler, der hæver dets historiske værdi såvel som dets værdi og skønhed. Inde i håndtaget er der også et hemmeligt blad med en stump spids og et andet skarpt og tyndt blad.
Takket være kærligheden til tradition og opmærksomhed på detaljer er mesterskærerne i stand til at skabe et produkt, der giver dig mulighed for at fortælle en historie ved at tænke på fortidens anvendelser og skikke og samtidig give historien tilbage fra fortiden .
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter