Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Andeformet statue i flerfarvet Murano-glas fremstillet i Italien - lomme

Kode: POCKET
kr 746,72 kr 1.120,04 -33%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Muranos glas
Leveringstider
10/15 arbejdsdage
Højde (cm)
H 7 cm
Viadurini Decor

Håndlavet flerfarvet Murano-glasand Lavet i Italien, høj kvalitet.

Duck -formet ornament med en elegant og sofistikeret stil helt håndlavet i Muranoglas ved fusion af små stykker glas forskellige farver, kaldet Murrine, for at opnå en vidunderlig flerfarvede effekt, som sammen med de gyldne detaljer, kan du oprette en fornem produkt, der er i stand til at tilpasse sig upåklageligt til enhver indretningssituation. Behandlingen af dette raffinerede materiale er stolt mærket Made in Italy, da det har fundet sted i byen Venedig siden 1200 og giver liv til kreative, farverige produkter af høj kvalitet, perfekt til at berige ethvert møbel med et strejf af personlighed og farve .

Mål : L 15 x H 7 cm

NB : da dette er en håndlavet artikel i Italien, er det muligt at anmode om realisering af skræddersyede og personaliserede projekter. For information og / eller tilbud kontakt os ved hjælp af formularen " Anmod om information ".
Vi minder dig også om, at intet produkt, som et håndlavet produkt, vil være helt identisk med det andet. Hver vare er underskrevet og ledsaget af et certifikat, der certificerer og garanterer oprindelsen af det fremstillede i Italien .

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter