Made in Italy

Ancient Roman Knife with Ox Horn Handle Made in Italy - Ramon

  • Made in Italy
  • Kode: RAMON
kr 3.899,58 kr 4.874,46 -20%
Materiale Stål og horn
Leveringstider 15/30 arbejdsdage
Længde (cm) 27

Antik romersk kniv håndlavet med oxhornhåndtag Lavet i Italien.

Denne serie af historiske knive består af trofaste gengivelser af antikke knive med opmærksomhed på de mindste detaljer og er lavet efter de traditionelle behandlingsmetoder, der blev brugt i antikken for at garantere et perfekt udført slutprodukt. Hvad du får er en kniv fuld af historie og kultur, der er i stand til at fortælle stedet og det historiske øjeblik, det går tilbage til.

Denne særlige kniv kaldes " Ancient Roman " og det er den trofaste gengivelse af den kniv, der tidligere blev brugt af de mennesker, der plejede at bruge denne type våben til at hævde sig selv og hævde deres grunde. Det repræsenterede også en kniv, der skal holdes konstant med dig, da den var særlig let og nem at håndtere. I et andet øjeblik begrænsede de italienske love, der forbød brugen af spidse knive, spredningen af denne type våben og førte uundgåeligt til, at denne prøve af stor værdi forsvandt. Dens 13 cm lange stålblad er særligt spids og har graveringer kaldet "blodafløb" på begge sider, mens håndtaget er lavet af indgraveret og dekoreret oksehorn og er kendetegnet ved en særlig form designet til at give et fast og sikkert greb. Åbnings- og lukningssystemet har en selvlåsende fjeder, der gør denne kniv til et ægte våben til stødende brug.
Helt håndlavet i Italien af ekspertmestre i sektoren, repræsenterer denne gengivelse af den antikke romerske et ægte stykke historie, der fremkalder datidens kultur takket være det unikke design og opmærksomhed på detaljer .

NB : finishen på billederne er vejledende. Hvert oksehornhåndtag er unikt og har forskellige farvenuancer.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter