Made in Italy
Gratis udgifter

Amerikanske placemats i lyseblå eller retro linned med prægning, 2 stykker - milone

  • Made in Italy
  • Kode: MILONE
kr 1026,09 kr 1140,05 -10%
Materiale linned
Leveringstider 7 arbejdsdage vare tilgængelig / 8 uger vare at producere
Længde (cm) 40
Dybde (cm) 55

Rektangulær placemat i lyseblå eller retro linned med prægning, 2 stykker fremstillet i Italien.

Værdien af tradition slutter sig til den moderne livsstil med denne tunge linneddækkeserviet prydet med prægning langs hele kantens længde.
Lethed , frihed, elegance og renhed er nøgleordene i dette produkt med en ædel charme og fint stof .
Det rektangulære design, der fås i uendelig blå ecowash af høj kvalitet eller retro, er blød at røre ved takket være behandlinger, der forbedrer det naturlige udseende.

Komplementet blev skabt for at klare dagens stadigt voksende ønske om at opleve ethvert miljø med intensitet og dyb balance i en harmonisk helhed af forfining, natur og velvære.
Gennem opmærksomhed på detaljer og et ægte design, der peger på essensen af skønhed, fødes der således et autentisk og håndværksmæssigt produkt af højeste kvalitet for de valgte råvarer, såsom det reneste linned og den blødeste bomuld. Materialets naturlige ufuldkommenhed betegner således værdien af enkelhed , omgivet af et elegant og delikat håndværk til en sublim og suggestiv sensorisk oplevelse.

Sammensætning:
  • 100% kraftigt linned
Nyttige tip: Vask produktet separat med vand og neutral sæbe ved maksimalt 40 ° C, bleg det ikke, lad det ikke trænge igennem og vrid det ikke i hånden.
Vi anbefaler strygning ved lave temperaturer og ikke direkte udsættelse for sollys for at bevare integriteten af farven og den naturlige fiber.

NB: nuancer og variationer i udseende over tid og mellem beklædningsgenstand og beklædningsgenstand er særlige egenskaber ved produktet, da det er lavet med naturlige materialer.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro