Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Amerikanske morgenmadsdækkeservietter i linned med blonder, design i 2 dele - Kippelino

  • Kode: KIPPELINO
kr 1.379,14 kr 1.927,74 -28%
Moms er inkluderet
Made in Italy
- +
Materiale
linned
Leveringstider
7-10 arbejdsdage
Længde (cm)
40
Dybde (cm)
50
Viadurini Textile

Amerikansk lysebeige linneddækkeserviet med blonder, 2 stykker fremstillet i Italien.

Traditionens værdi slutter sig til den moderne livsstil med disse amerikanske linned placemats udsmykket med Farnese blonder og foldet kant .
Lavet af 100% linned af høj kvalitet og blødt at røre ved takket være specielle behandlinger, der forbedrer dets naturlige udseende. Stoffet er ideelt til bordet, fordi det er allergivenligt og antibakterielt , ud over brugen af naturlige og allergivenlige farvestoffer, der giver det glans og panache.
Lethed , frihed, elegance og renhed er nøgleordene i dette produkt med en ædel charme og fint stof .

Komplementet blev skabt for at klare dagens stadigt voksende ønske om at opleve ethvert miljø med intensitet og dyb balance i en harmonisk helhed af forfining, natur og velvære.
Gennem opmærksomhed på detaljer og et ægte design, der peger på essensen af skønhed, fødes der således et autentisk og håndværksmæssigt produkt af højeste kvalitet for de valgte råvarer, såsom det reneste linned og den blødeste bomuld. Materialets naturlige ufuldkommenhed betegner således værdien af enkelhed , omgivet af et elegant og delikat håndværk til en sublim og suggestiv sensorisk oplevelse

Nyttige tip: Vask produktet separat med vand og neutral sæbe ved maksimalt 40 ° C, bleg det ikke, lad det ikke trænge igennem og vrid det ikke i hånden.
Vi anbefaler strygning ved lave temperaturer og ikke direkte udsættelse for sollys for at bevare integriteten af farven og den naturlige fiber.

NB: nuancer og variationer i udseende over tid og mellem beklædningsgenstand og beklædningsgenstand er særlige egenskaber ved produktet, da det er lavet med naturlige materialer.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter