Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Amber Hawk-formet statue i Murano-glas fremstillet i Italien - Pellegrino

Kode: PELLEGRINO
kr 12.983,73 kr 16.878,85 -23%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Muranos glas
Leveringstider
10-15 arbejdsdage
Længde (cm)
30
Dybde (cm)
30
Højde (cm)
50
Viadurini Decor

Høgformet statue i fint håndlavet Murano-glas Fremstillet i Italien.

Denne fortryllende og elegante skulptur i form af en flyvende høg i ravfarve understøttet af en gennemsigtig glasbase.
Statuen er passet ned i mindste detalje, faktisk er vingerne og halen individuelt defineret gennem unikke fræsere, der er velegnede til at modstå meget høje temperaturer. På samme måde defineres næb og ben , også i ravfarvet, manuelt i de mindste detaljer.

Dette er netop det, der gør denne skabelse fantastisk og luksuriøs, lavet i Italien i Murano-glas , et materiale af stor værdi og kvalitet.
Det er et ægte kunstværk, der kommer fra en gammel tradition, der stammer fra byen Venedig siden 1200, da glasproducenterne var begrænset til øen Murano for at begrænse skaderne forårsaget af ovnene og for at beskytte hemmelighederne ved denne kunst.

Den vidunderlige effekt opnås takket være sammensmeltning af glas ved høje temperaturer, hvis bearbejdning udføres i hånden ved at følge de samme teknikker fra fortiden, frihånd af glasmestre, der har mestring og kreativ evne til at forme dette dyrebare materiale til genstande med stor og intens skønhed. Specifikt opvarmes glasset og hæves manuelt gennem stålstænger, hvorefter det behandles med forskellige teknikker såsom blæsning og støbning. Derefter lades det køle af til stuetemperatur i en langsom og stabil proces. Derefter når vi de sidste stadier af markering, polering, skæring, slibning osv ...

Behandlingen repræsenterer en ægte kunst, der kræver høje manuelle færdigheder og kontinuerlig innovation: det er grunden til, at disse værkers skønhed er unik og elsket over hele verden.

NB : da dette er en håndlavet artikel, vil intet produkt være helt identisk med det andet. Hver vare er underskrevet og ledsaget af et certifikat, der certificerer og garanterer oprindelsen af det fremstillede i Italien .
Det er også muligt at anmode om oprettelse af skræddersyede og personaliserede projekter . For information og / eller tilbud kontakt os ved hjælp af formularen "Anmod om information ".
I betragtning af produktets håndværk skal målingerne betragtes som vejledende .

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter