Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Alzapersona Slap lænestol i stof / læder / kunstlæder fremstillet i Italien Altea

Kode: ALTEAR
kr 12.481,91
Moms er inkluderet

madein_italy

Viser muligheder:

- +
Foranstaltninger
L 75 x D 102 x H 109 cm
Leveringstider
15/20 arbejdsdage * leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager
Stile Relax
Alzapersona Slap lænestol i stof / læder / kunstlæder fremstillet i Italien Altea
Altea motoriseret stol har en mekanisme med to motorer kan skabe det uafhængig bevægelse af ryglænet i forhold til fodstøtte. Denne mekanisme, gennem en uafhængig udvalg af to bevægelser, muliggør opnåelse af forskellige kombinationer afslapning. Ud over de mekaniske afslapning funktioner, denne mekanisme giver en alzapersona enhed, der gør det muligt at tage med lethed oprejst position for mennesker med motoriske vanskeligheder. I fase hæve stolen bevæger sig op lig med 10 cm jord.

Stilling Total Relax (Læs): giver total afslapning nå read funktion med fuld åbning af ryggen, sæde og fodstøtte
TV eller læsning position: ryglænet forbliver i perpenficolare position sædet og fodspark åbner for komfort til benene.
Lift Position (alzapersona): Det er vigtigt for alle quekke situationer, hvor personen har svært ved at komme op fra en siddende stilling

Valg tilgængelige:

- Roller System:
er et praktisk mekanisk løftesystem fire uafhængige hjul, der drives af en pedal arm anbragt i den bageste del af stolen. En funktionel og praktisk system, der gør det muligt at transportere stolen fra rum til rum.

- BF 15 ** lændestøtte: Lændestøtte kit BF15 er en elektromekanisk enhed, der kan tilbyde to store fordele for din afslapning. Det giver dig mulighed for at:
1. tilpasse dybden af ​​ryggen i lænden, med en vandretur på ca. 10 cm, hvilket sikrer effektiv støtte og afslappende til den nedre ryg.
2. komme igennem BFM-programmet (Flex Tilbage Mouvement), en beroligende masserende bevægelse af intervertebrale skiver på grund af en gentagen og kontinuerlig kraft af ryglænet lumbal pude.

- Kit 5 Vibro Life **: gennem virkningen af en vibromassaggiante plade, udøver en massage af hele kroppen, stimulere aflastning af muskler og lette blodcirkulationen.

- Kit Termo Parallel sæde / ryglæn **: stolen giver mulighed for at have en termisk zone til opvarmning af en gunstig virkning i sædet og i lænden af ryglænet.

** Kombinationen af lændestøtte / Vibro Kit / Kit Thermo er ikke mulig, et enkelt valg option

- Drum kit 60 cyklusser: giver mulighed for brug af stolen i ethvert hjørne af huset, selv væk fra stikkontakten. Batteriet giver 60 fulde arbejdscykler. Trommesættet IKKE 'kompatibel med optioner Lændestøtte / Vibro Kit / Kit Thermo.

COVERS TILGÆNGELIGE:
Stolen Altea fås i forskellige typer af belægning, opdelt i forskellige kategorier afhængig af pris:
1) Kategori A:
- smudsafvisende stof Savoy; Savoy er et fintmasket moderne opfattelse, behagelig at røre ved og meget modstandsdygtig over for slid og slid. Det vigtigste træk ved denne struktur er dens totale uigennemtrængelighed for vand: det er i virkeligheden gatantito som "vandafvisende". 89% polyester, 8% Nylon, 2% Bomuld, 1% viskose.
- smudsafvisende stof Ritz;    Ritz er et behageligt at røre stof, udvalgt som en belægning for disse lænestole takket være dens karakteristiske slidstyrke. Det er en smudsafvisende stof sammensat af 86% polyester, 14% polyamid. Vægt / tykkelse 490 gr / mtl.
2) Kategori B:
- Faux Amerika;   Amerika er en imiteret læder fremstillet af 100% PU. Det har en vægt på 460 gr / lm og fås i en bred vifte af farver. Blødhed og fleksibilitet er kendetegnende for denne belægning og gør det perfekt til de mest eftertragtede modeller af lænestole og behandlet.
- Faux Luxor; Luxor er en imiteret læder fremstillet af 100% PU. Blød at røre, har en vægt på 460 g / m og fås i en bred vifte af farver. Mrobidezza og elasticitet er de egenskaber, der kendetegner denne type belægning og gør det egnet til specielle og avancerede modeller.
3) Kategori Hud: fine læder Morgan, 100% læder.

Hvordan du vælger den FINISH: dall'apposito vælge rullemenuen kategori Qualle tilhører den ønskede belægning. Derefter vises farvekortet i forhold til dit valg og angiver i boksen, placeret ved siden af ​​billederne produceret, den ønskede farvekode.

FUNKTIONER:
- Struktur:
træ belagt med et lag af polyurethan og metal mekanik.
- Polstring: Jeg udvider økologiske polyurethan med forskellige tætheder dækket med en dacron.
- Dækker: læder, kunstlæder og stof pletten.
- Feet: træ.

De lænestole af denne linje vil være komplet med brugsanvisning, certificering i henhold til EU-standarder, produkt og garanti support til kunder.

I tillæg til ovenstående opført valgfri, kan du få på forespørgsel liners   beskyttelse, der er designet til at sikre beskyttelse mod slid og snavs af de mest fagområder. E 'forudsat et dække for ryggen, den ene for mødet og en for armlænene, der opfylder de komponenter, der umærkelig deres tilstedeværelse.
For mere information og / eller kontakte os på clienti@viadurini.it skøn.

ITALIENSKE PRODUCENT
Denne artikel er lavet af et italiensk firma specialiseret i produktion af lænestole, massagestole og lænestole alzapersona,   designet til at sikre kvaliteten psyko-fysisk velvære med en perfekt blanding c ompetenze teknologi, håndværk og sans for design og moderne former. Ved at vælge et produkt af denne virksomhed, er du garanteret ikke kun for at erhverve en 100% italiensk og garanteret, men også en teknisk og funktionelt system, der integrerer og udvider takket være en række mekaniske løsninger, optioner, valg af modeller og størrelser med en lang række af stoffer og finish. Faktisk er forskellige tilpasninger er mulige, for at opnå ægte lænestole skrædder designet og produceret under hensyntagen til ethvert behov og krav.
kvalitet
Tekniske eksperter, der opdaterer og innovere konstant deres færdigheder, og dygtige håndværkere, en dyb viden om materialer og fremstillingsteknikker sikre, at produkterne er lavet med den største omhu og er teknologisk avancerede.
behandling
Specialiseret personale i den polstrede møbler industri, i stand til at designe og samle stole, og teknikere, der har særlig ekspertise i design af sofistikerede mekanismer, som muliggør produktionen af ​​lænestole, massagestole og lænestole alzapersona. Den lange erfaring og opmærksomhed på moderne design sikrer sessionerne det unikke og alsidighed, der gør møbler, der kan integreres i forskellige boligmiljøer.
teknologi
De udviklede mekanismer tilbyder flere funktioner og evnen til at blive placeret i bestemte områder af sessionerne og lad det samle afslapning lænestole, massagestole og lænestole alzapersona der har muligheder, der passer til behovene i den enkelte kunde.
Mekanismer til en eller to motorer, flytning af fodbrættet og tilbage skiftevis autonom eller uafhængig, lift funktion, alzapersona enhed, der giver mulighed for nemt at indtage den opretstående stilling, vibromassage til en behagelig distribueret effekt på ryggen, sæde og footboard, automatisk eller motoriseret bevægelse, er disse muligheder og kombinationer udviklet: et harmonisk sæt løsninger til at opfylde enhver form for krav.

For nylig viste produkter