Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Aluminiumslampe med 2 justerbare lys håndlavet lavet i Italien - Gemina

  • Kode: GEMINA2
kr 3.985,03 kr 5.539,23 -28%
Moms er inkluderet
Made in Italy
- +
Materiale
Aluminium
Foranstaltninger
Bund: diameter 6 x H 12 cm; Ringe: diameter 12 cm
Leveringstider
15 arbejdsdage
Viadurini Lighting

Håndlavet loftslampe i malet aluminium med dobbelt justerbar ring Made in Italy.

Denne loftslampe er håndlavet i Italien af dygtige håndværkere og har en malet aluminiumsstruktur udstyret med en dobbelt drejering med samling. Komplet med transformer i den centrale cylinder.
Loftbelysningskategorien repræsenterer en perfekt løsning, der bruges til at give lys til ethvert rum, så du effektivt kan belyse endnu mindre rum og optimere rum takket være deres diskrete design . Ud over det praktiske aspekt er det dog stadig vigtigere at vælge tilbehør, der kan revolutionere rummets udseende ved at berige dets æstetik.
Det, der kendetegner dette komplement, er dets enkle og minimale linjer, der sammen med dets lille størrelse gør det til en perfekt lampe for dem, der søger en særlig funktionel løsning, en funktion, der gives ved muligheden for at dirigere lysstrålerne efter deres behov. Denne lampe inkorporerer derfor de to aspekter, design og funktionalitet , der formår at give liv til legespil, der er i stand til at give personlighed uden at være påtrængende og uden at aflede opmærksomhed fra det, der er det vigtigste indretningstilbehør inde. af det rum, hvor det er placeret.

Lampe / stikkontakt: AR111 LED 12V

NB: pære ikke inkluderet.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter