Made in Italy

Agra vægur i træ, moderne design, lavet i Italien

  • Made in Italy
  • Kode: Agra
kr 3.670,35 kr 4.587,94 -20%
Leveringstider 7 arbejdsdage
Agra væg ur i træ, lavet i Italien
Agra er et ur hvor gafler, knive og skeer kommer til liv på overfladen, hvilket gør det til et alternativt og originalt møbel til at dekorere væggene i dit køkken.

Perfektionen af håndværk og detaljer, pleje af æstetik, produktets pålidelighed og seriøsiteten af tjenesten er de værdier, som ekspert italienske håndværkere følger for at skabe produkter af topkvalitet og design. Brugen af kendte wood essenser og den konstante søgen efter forbedring og høj kvalitet er elementer, der adskiller dette ur. Det er lavet ved at genopfinde på en moderne måde det klassiske træindlæg, en gammel teknik lavet af tid og fingerfærdighed. Procedurerne sikrer, at tynde træplader 6 tiendedele mm vælges en efter en baseret på venens egenskaber og den farve, der passer bedst til det specifikke produkt, der behandles. Træpladerne skæres for at få små stykker, som derefter sammenføjes med hånden som et puslespil, og til sidst bliver panelet perfekt fremstillet med hånden.
Agra fås i to størrelser og tre forskellige farver på forskellige typer træ:
Mål:
- L40 x P3 x H40 cm; diameter 40cm.
- L50 x P3 x H40 cm; diameter 50 cm.
Farver:
- Kold: Hvid, sort, lysegrå og mørkegrå asketræ og mørkegrå og lysegrå bolivar. Kanten er i sort aske, og hænderne er i naturlig aluminium;
- Varmt: træ essenser Lys og mørk nuance, wenge og askefarvede sider. Kanten er i wengefarvede sider, og hænder og tal er i naturlig aluminium;
- Farver: mørk brun og mursten bolivar træ, dyb orange bolivar, blød orange gul bolivar og rød aske. Kanten er i wengefarvede sider, og hænder og tal er i naturlig aluminium.
Asken er kompakt, resistent og samtidig elastisk. Det er meget udbredt i naturligt men også farvet, hvilket forstærker både materialets ven og farvets lysstyrke. Siderne er en hård, kompakt og elastisk essens fra tropisk Vestafrika, svært at bruge mørk plet. Bolivar er et træ med en ædru, elegant essens, uden knob eller tydelige vener, med en delikat og silkeagtig udseende. Sienano er et dyrebart træ af afrikansk oprindelse, stærkt præget af tynde parallelle årer, der regelmæssigt er i kontrast i nuancer fra gråt til gul.

Pynt dine vægge og tilføj personlighed med dette ur fra det umiskendelige design lavet i Italien. For mere information tøv ikke med at kontakte os.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter