Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

afslappende stol design alzapersona Via Firenze 2 motorer, fremstillet i Italien

Kode: VIAFIRENZE2MOT
kr 12.481,91
Moms er inkluderet

madein_italy

Viser muligheder:

- +
Leveringstider
5/20 arbejdsdage
Stile Relax
Afslappende stoledesign alzapersona Via Firenze 2 motorer, helt lavet i Italien.
Den lænestol alzapersona Via Firenze har to motorer mekanisme kendetegnet ved en motoriseret bevægelse afslapning ved hjælp af fjernbetjeningen.

Uafhængig afslapning mekanisme er en 2-motor, der kan generere bevægelse af ryglænet på en selvstændig måde i forhold til den for fodstøtte. På denne måde, at takket være muligheden vælge, hvilken enhed for at aktivere, er det muligt at opnå forskellige kombinationer.
En komplekst system af bevægelse, som kan monteres på afslapning lænestole, massage og alzapersona.

Tilgængelige indstillinger
Forstærket Version: model, der understøtter en maksimal vægt på op til 180 kg, har et sæde 5 cm bredere end standard foranstaltninger.

Roller System: en praktisk af den mekaniske løftesystem af fire uafhængige hjul, der drives af en pedal i den bageste del af stolen. En funktionel og praktisk system, der gør det nemt at bære stolen fra rum til rum.

Vibro massage kit Life 5: er en kompleks mekanisme gennem fem rystere, placeret på forskellige punkter af enhver afslappende stol massage eller alzapersona og drives hver for sig, det hjælper til at stimulere blodcirkulationen og generere en følelse af fysisk velvære.
Hele systemet kan anvendes på enhver form for afslapning og løftemekanisme, så du kan få en stol egnet til ethvert behov.

Egenskaber
Struktur træ dækket af et lag af polyurethan og metal mekanisk
Polstring polstring økologisk polyurethanskum med forskellige tætheder dækket med en dacron polyester.
stående træ

Stolene skal bestilles komplet med brugsanvisning, certificering i henhold til EU-standarder, produkt og garanti support til kunder.
Den kundesupport på 24 måneders garanti er helt gratis uden omkostninger, selv call gebyr og er tilgængelig i hele Italien.
Garanti: 24 måneder.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter