Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Lænestol alzapersona en motor Via Milano Produceret i Italien, moderne design

Kode: VIAMILANO1MOT
kr 11.350,58
Moms er inkluderet

madein_italy

Viser muligheder:

- +
Leveringstider
5/20 arbejdsdage
Stile Relax
Lænestol alzapersona en motor Via Milano, udelukkende er fremstillet i Italien.
Stolen alzapersona Via Milano har mekanisme til en motor med forudgående footboard, kendetegnet ved en motoriseret bevægelse afslapning ved hjælp af fjernbetjeningen.

Slap forhånd footboard er en 1-motor mekanisme, der tillader, takket være forskuddet funktionen trinbrættet, at løfte før sænkning af ryglænet. Det giver dig mulighed for at nå en position med ryglæn oprejst tilpasset til at læse en bog eller se tv komfortabelt siddende i en stol til at slappe af.

Tilgængelige indstillinger
Forstærket Version: model, der understøtter en maksimal vægt på op til 180 kg, har et sæde 5 cm bredere end standard foranstaltninger.

Roller System: en praktisk af den mekaniske løftesystem af fire uafhængige hjul, der drives af en pedal i den bageste del af stolen. En funktionel og praktisk system, der gør det nemt at bære stolen fra rum til rum.

Vibro massage kit Life 5: er en kompleks mekanisme gennem fem rystere, placeret på forskellige punkter af enhver afslappende stol massage eller alzapersona og drives hver for sig, det hjælper til at stimulere blodcirkulationen og generere en følelse af fysisk velvære.
Hele systemet kan anvendes på enhver form for afslapning og løftemekanisme, så du kan få en stol egnet til ethvert behov.

Shiatsu massage MF60 Systemet består af en mekanisme, der består af to arme, med massere hjul monteret på skinner, som følger formen af ryggen og udøver et konstant tryk, lys og ensartet på den dorsale overflade.
Shiatsu hjælper til at forbedre blod og lymfe cirkulation og producerer indre og fysisk ro.
Systemet giver mulighed for at vælge mellem forskellige former for massage, der passer til forskellige behov og krav, og kan monteres på let stole, massage og alzapersona

Egenskaber
Struktur træ dækket af et lag af polyurethan og metal mekanisk
Polstring polstring økologisk polyurethanskum med forskellige tætheder dækket med en dacron polyester. Sæde og ryg i "memory skum".
mund PVC
Main har højdejusterbare armlæn rykvise for en ideel kropsholdning af våben og for at spare plads. Indstillelig nakkestøtte for større komfort i poizione afslapning.

Stolene skal bestilles komplet med brugsanvisning, certificering i henhold til EU-standarder, produkt og garanti support til kunder.
Den kundesupport på 24 måneders garanti er helt gratis uden omkostninger, selv call gebyr og er tilgængelig i hele Italien.
Garanti: 24 måneder.

For nylig viste produkter