Afslappende lænestol med lænestol med osmannisk - Stressless Consul

 • Kode: CONSUL
kr 15.872,65
Materiale Lænestol: flerlags bøgestruktur, sæde med stålstel, Flexo fjedre, koldstøbt polyurethanskum; Puf: struktur i polypropylen og Abs, højelastisk skum med præpolymer polyurethan
Foranstaltninger Lænestol B 76 x H 100 x D 71 cm, H sæde 40 cm; Puf L54 x H 38 x P 39 cm
Leveringstider 12 uger

Stressless lænestol i klassisk design: høj kvalitet for maksimal komfort og afslapning.

Alle fortjener et blødt sted at sidde. Stressless Consul er en tilbagelænet lænestol med en klassisk form og et unikt design. Det tilpasser sig let til ethvert hjem og vil altid give dig en varm velkomst. Som alle andre stole uden stress, indeholder den den verdensberømte Stressless-funktion, der får dig til at blive en med stolen i det øjeblik du sætter dig ned.

Glidesystem:
det justerer sædets placering ved blot at bruge din kropsvægt.

Plus-system: endelig et øjeblik for dig selv at oplade dine batterier. Se en film, læs en god bog eller bare slap af. Lig dig ned og observer, hvordan stolen følger dine bevægelser. Det eksklusive Plus ™ -system giver dig altid maksimal komfort og støtte til nakken og lændeområdet , uanset om du sidder eller ligger. Søvnfunktionen aktiveres med en simpel håndbevægelse, hvilket gør dine øjeblikke af trivsel endnu sjovere. Sov godt.

Materiale og farve: Consul har en fin og blød struktur, der gør overfladen attraktiv. Vi har valgt en række klassiske og bløde farver, der gør lænestolen til et designelement , der kan indsættes i ethvert miljø.

Base:
fuld bevægelsesfrihed med maksimal komfort, selv derhjemme. Med vores kontorstole bliver arbejde en fornøjelse.

Mål:
Lænestol cm
Bredde 77 cm
Dybde 81 cm
Højde 104 cm
Sædehøjde 45 cm
osmanniske cm
Bredde 91 cm
Dybde 46 cm
Højde 44 cm


Komfortens videnskab: det ægte ingeniørgeni ligger under overfladen af blødt læder. Fra de facetterede sæt fjedre til skummet, der omgiver din krop, samles hvert aspekt, der passer ind i et Stressless møbel, bevidst for at give dig en sidestykke uden sidestykke. At forstå videnskaben om komfort og bevægelse har givet anledning til vores innovative ånd og ønsket om at designe de mest komfortable og unikke møbler i verden.

StressLess betyder kvalitet "Producenternes ord": Disse Stressless hvilestole er produceret af Ekornes i Norge. Stressless har bygget de bedste liggestole i verden siden 1971. Design, funktionalitet og komfort er kernen i Stressless-konceptet. De stole, vi bygger, har unikke funktioner, der ikke findes andre steder som vores Plus ™ -system, der tilbyder dig perfekt lænde- og livmoderhalsstøtte, og Glide-systemet, der følger bevægelserne i din krop for at tilpasse stolen til den perfekte position. Vores justerbare ottomaner afslutter oplevelsen af komfort, som du ikke finder andre steder. Vores produkter er bygget efter de højeste standarder. Ingen bygger en hvilestol som Stressless.

Tekniske egenskaber:
 • Struktur: flerlags bøg farvet med vandbaseret maling (+ poleret aluminiumfusion til signaturbase) (+ epoxy til Office-base). Sæde og ryglæn med stålramme, Flexo-fjedre, koldstøbt polyurethanskum. (sæde: 55 kg / m3, ryglæn: 55 kg / m3, armlæn: 75 kg / m3).
 • Ottoman : polypropylenstruktur og ABS (Acrylonitril-butadinstyren). Skum med høj modstandsdygtighed med præpolymerpolyurethan (100 kg / m3).
 • Overtræk : Batick læder, bovin hud, krom garvning, korrigeret korn ...
Certificeringer : 10-års garanti på strukturen.
10 års garanti på den interne mekanisme:
Den interne mekanisme i vores lænestole og vores sofaer er garanteret 10 år fra datoen for købet af produktet. Denne garanti gælder for dele af Systeme Plus ™, BalanceAdapt ™, ErgoAdapt ™ -mekanismerne og til metalstrukturen på stolen eller sofaen, inklusive justeringssystemet og fjedrene (undtagen arbejde og rejser).
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
 • Piva IT 04187360401
 • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
 • Mandag til fredag 8.30-17.00
 • Via del pino 21 - 47822
 • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
 • info@viadurini.dk
 • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
 • De angivne priser er inklusive Momsregistreringsnummer