Afslappende lænestol med lænestol med osmannisk - Stressless Consul

  • Kode: CONSUL
kr 18.481,94
Materiale Lænestol: flerlags bøgestruktur, sæde med stålstel, Flexo fjedre, koldstøbt polyurethanskum; Puf: struktur i polypropylen og Abs, højelastisk skum med præpolymer polyurethan
Foranstaltninger Lænestol B 76 x H 100 x D 71 cm, H sæde 40 cm; Puf L54 x H 38 x P 39 cm
Leveringstider 12 uger

Klassisk design stressfri hvilestol: høj kvalitet for maksimal komfort og afslapning.

Alle fortjener et blødt sted at sidde. Stressless Consul er en hvilestol med en klassisk form og unikt design. Den passer nemt ind i ethvert hjem og vil altid give dig en varm velkomst. Som alle andre no stress-stole indeholder den den nu verdensberømte Stressless-funktion, der gør, at du bliver ét med stolen i det øjeblik, du sætter dig ned .

Glide System : Juster din sædeposition ved blot at bruge din kropsvægt.

Plus System : endelig et øjeblik for dig selv til at genoplade dine batterier. Se en film, læs en god bog eller slap af. Læn dig tilbage og se, hvordan stolen følger dine bevægelser. Det unikke Plus™-system giver dig altid maksimal komfort og støtte til din nakke og lænderegion , uanset om du sidder eller ligger ned. Søvnfunktionen aktiveres med en simpel bevægelse af hånden, hvilket gør dine øjeblikke af velvære endnu mere behagelige. Sov godt.

Materiale og farve : Consul har en fin og blødgjort struktur, som gør overfladen attraktiv. Vi har udvalgt en række klassiske og bløde farver, der gør lænestolen til et designelement, der kan indsættes i ethvert miljø .

Base : fuld bevægelsesfrihed med maksimal komfort , selv derhjemme. Med vores kontorstole bliver arbejdet en fornøjelse.

Størrelsestabel:
Lænestol Værdier i cm
Længde 77 cm
Dybde 81 cm
Højde 104 cm
Sadelhøjde 45 cm
Puf Værdier i cm
Længde 91 cm
Dybde 46 cm
Højde 44 cm

The Science of Comfort : Under overfladen af det smidige læder ligger ægte ingeniørgeni. Fra de facetslebne sæt af fjedre til skummet, der former sig efter din krop, er alle aspekter, der indgår i Stressless-møbler, bevidst samlet for at give dig en enestående siddeoplevelse . At forstå videnskaben om komfort og bevægelse har givet næring til vores innovative ånd og ønske om at designe de mest komfortable og unikke møbler i verden.

StressLess betyder kvalitet "Ordet fra skaberne": Disse Stressless hvilestole er fremstillet af Ekornes i Norge. Stressless har bygget de bedste hvilestole i verden siden 1971. Design, funktion og komfort er kernen i Stressless konceptet. De stole, vi bygger, har unikke funktioner, der ikke findes andre steder, såsom vores Plus™-system, som giver dig perfekt lænde- og nakkestøtte, og Glide-systemet, som følger dine kropsbevægelser for at tilpasse stolen til den perfekte position. Vores justerbare puffer fuldender oplevelsen af komfort, du ikke finder i nogen anden liggestol. Vores produkter er bygget efter de højeste standarder. Ingen bygger en hvilestol som Stressless.

Tekniske egenskaber:
  • Struktur : krydsfiner bejdset med vandbaseret lak (+ poleret fusionsaluminium til Signature base) (+ epoxy til Office base). Sæde og ryg med stålstel, Flexo fjedre, koldstøbt polyurethanskum. (sæde: 55 kg/m3, ryglæn: 55 kg/m3, armlæn: 75 kg/m3).
  • Puf : struktur i polypropylen og ABS (Acrylonitril Butadine Styrene). Højelastisk skum med præpolymer polyurethan (100 kg/m3).
  • Polstring : Batick læder okselæder, kromgarvning, korrigeret åre, pigmenteret..
Certificeringer : 10 års garanti på strukturen.
10 års garanti på den interne mekanisme:
Den indvendige mekanisme i vores lænestole og sofaer er garanteret i 10 år fra købsdatoen af produktet. Denne garanti gælder for dele af Système Plus™, BalanceAdapt™, ErgoAdapt™ mekanismerne og lænestolens eller sofaens metalstruktur, inklusive justeringssystemet og fjedrene (eksklusive arbejds- og rejseomkostninger).
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter