Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Afrundet sort Marquinia Rå marmor Bordplade lavet i Italien - Bernini

Kode: BERNINI3
kr 5.935,68
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Marquinia sort marmor
Foranstaltninger
Ø 45 x H 14 cm
Leveringstider
7/10 arbejdsdage
Viadurini Bathroom

Moderne afrundet bordplade på badeværelset, håndlavet i Italien, i sort Marquinia-marmor.

Unikke håndvaske i sort statue marquinia-marmor, der er håndlavet i Italien direkte i provinsen de store italienske kugler (Carrara).
Den ydre ru og satinfinish giver vasken den styrke, der er nødvendig for at vare over tid og samtidig et strejf af unikt design i sin stil. En balance mellem hårdhed og elegance.

Hver håndvask i denne linje er et unikt og uovervindelig stykke ekstremt elegant og meget sjælden marmor, der er fuldstændigt arbejdet i Italien, skulpteret til perfektion af mesterhåndværkere i sektoren for at tilføre dem al den visdom, der er overleveret fra generation til generation og efterlade intakt i dette den tekniske og æstetiske egenskab ved den naturlige råvare.

Hver håndvask har årer og funktioner, der gør den unik for sin form og kromatiske accent, hvorfor den kan afvige fra videoen eller fotoet på dette ark.

Sort Marquiña-marmor er et materiale udvundet fra spanske stenbrud i en intens sort farve med en meget kompakt base. Denne natursten krydses af uregelmæssige årer i hvid eller lysegrå farve , mere eller mindre markeret med et diagonalt mønster, en detalje, der giver den sorte Marquiña-marmor et originalt og moderne udseende , aldrig taget for givet.

Datablad:
  • Navn: sort Marquinia,
  • Materiale type: kugler,
  • Oprindelse: Spanien,
  • Sort farve.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter