Made in Italy

Afrundet hvid marmor af Carrara bordvask - Canova

  • Made in Italy
  • Kode: CANOVA1
kr 7.009,13
Materiale Carrara-marmor
Foranstaltninger Ø 45 x H 14 cm
Leveringstider 7/10 arbejdsdage

Rundet bordplade-håndvask af design i statue hvid marmor af Carrara, håndlavet i Italien.

Vidunderlig håndvask i hvid statuer marmor, en af de sjældneste og eneste toscanske kugler, håndlavet i provinsen den smukkeste og mest resistente marmor i verden (Carrara). De afrundede former og finish giver den den rette balance mellem personlighed og elegance, genstande som disse fanger bestemt opmærksomheden fra enhver, der kommer ind i dit badeværelse.

Hver håndvask på denne linje er et unikt og uovertruffen stykke ekstremt elegant og meget sjælden marmor, der er helt fremstillet i Italien, formet til perfektion og efterlader intakt på denne måde den tekniske og æstetiske karakteristik af det naturlige råmateriale.
Hver håndvask har nogle egenskaber, der gør den unik for sin form og kromatiske accent.

Væsentlige og minimale former til disse bordplade-håndvaske opnået ved at vælge monolitiske blokke af Carrara-marmor, arbejdede enten i kontrast mellem den indvendige skinnende overflade og eksternt flåede eller poleret indvendigt såvel som udenfor.
Tekniske egenskaber: Finkornet, kompakt, perlehvid, der har tendens til at være lysegrå med mikrometriske til millimetriske årer med en mere eller mindre mørkegrå tone og med en overvejende subparallel kurs. Sjældne overfladeporøsiteter bemærkes.

Carrara er berømt over hele verden for sin hvide marmor, ren og uden åre. Du behøver ikke at være ekspert: bare kig op på bjergene for at se de nakne Apuan-alper, lavet af marmor, hvorfra statuer, monumenter og paladser - i århundreder nu - stammer fra.
Michelangelo gik selv til de førnævnte Alper for at hente den marmor, der skulle skulptureres. Og derfra blev "David" og "Pietà" født. Foruden Michelangelo blev Donatello, Bernini og Canova også fascineret af Carrara-marmoren.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter