Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Afføring i Technopolymer og stål fremstillet i Italien - Scab Design Diavoletto

Kode: DIAVOLETTO
kr 3.276,39
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Technopolymer
Leveringstider
5 arbejdsdage * Leveringstiden kan øges, hvis produktet ikke er på lager.
Længde (cm)
44
Dybde (cm)
44
Højde (cm)
66/92
Scab Design

Moderne drejestol i stål og technopolymer Fremstillet i Italien.

Design skammel fremstillet i Italien med forkromet stål og technopolymer struktur komplet med fodhviler, drejesæde og gaspatron justeres op til en højde på 92 cm maksimum.
Dens funktionalitet blandes med den originale og raffinerede stil for at skabe et element med en stærk visuel effekt og en stærk personlighed, der er i stand til at give hele rummet et nyt og originalt præg.
Hvad der er slående ved denne skammel er dens evne til at kombinere design og funktionalitet perfekt, hvilket sikrer et behageligt og indbydende sæde og giver dig mulighed for at møblere med smag og kreativitet.

Størrelse : L 44 x P 44 x H 66/92 cm

Sædeoverflader til rådighed :
  • linned;
  • antracit.
En stor produktiv sjæl og opmærksomhed på detaljer gør SCAB Design til et symbol på Made in Italy . Ekstraordinære genstande, der tager form ud fra principperne om skønhed og funktionalitet . En uendelig søgen efter materialets perfektion. Kvalitet og stil til hjemmelavet design.
Scab Design har skabt disse genstande i 60 år, alt sammen af italiensk produktion og opnået fuld anerkendelse for den højeste kvalitet . Det bygger æstetisk bemærkelsesværdige og vigtige genstande i deres daglige brug.

Certificering af sæder og møbler er et valg og en grund til stolthed for Scab. Catas udfører testene, der gør det muligt at nå modstands-, stabilitets- og belastningstest, selv i de mest intense anvendelser.
Scab Design-produktioner er perfekt genanvendelige, fordi de enkelte komponenter, der udgør dem, hurtigt kan differentieres. Hvert plastelement bærer identifikationsmærket i henhold til EN 16139.2013-standarden og giver lette indikationer for genbrug. Al Scab-produktion er lavet med 100% genanvendelige materialer .

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter