Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Afføring i forkromet stål og polycarbonat Fremstillet i Italien - Scab Design Frog

Kode: FROG
kr 1.493,44
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Polycarbonat
Leveringstider
5 arbejdsdage * Leveringstiden kan øges, hvis produktet ikke er på lager.
Længde (cm)
43
Dybde (cm)
42
Højde (cm)
90
Scab Design

Taburet i moderne design i stål og polycarbonat Fremstillet i Italien.

Moderne skammel fremstillet i Italien med bund i rørformet stål med en diameter på 1,8 cm og sæde i polycarbonat .
Originalitet og kreativt design er hovedtrækkene ved dette vidunderlige møbel, perfekt til dem, der søger innovation og elegance i et enkelt produkt. Dens struktur med harmoniske og homogene linjer giver liv til en skammel med en moderne stil, der er i stand til at revolutionere udseendet på ethvert husområde takket være dens stærke personlighed og raffinerede design . Ideel som en løsning til høje køkkenborde, det sikrer et behageligt og yderst indbydende sæde.

Størrelse : L 43 x P 42 x H 90 cm

Sædeoverflader til rådighed :
  • gennemsigtig;
  • Hvid.
En stor produktiv sjæl og opmærksomhed på detaljer gør SCAB Design til et symbol på Made in Italy . Ekstraordinære genstande, der tager form ud fra principperne om skønhed og funktionalitet . En uendelig søgen efter materialets perfektion. Kvalitet og stil til hjemmelavet design.
Scab Design har skabt disse genstande i 60 år, alt sammen af italiensk produktion og opnået fuld anerkendelse for den højeste kvalitet . Det bygger æstetisk bemærkelsesværdige og vigtige genstande i deres daglige brug.

Certificering af sæder og møbler er et valg og en grund til stolthed for Scab. Catas udfører testene, der gør det muligt at nå modstands-, stabilitets- og belastningstest, selv i de mest intense anvendelser.
Scab Design-produktioner er perfekt genanvendelige, fordi de enkelte komponenter, der udgør dem, hurtigt kan differentieres. Hvert plastelement bærer identifikationsmærket i henhold til EN 16139.2013-standarden og giver lette indikationer for genbrug. Al Scab-produktion er lavet med 100% genanvendelige materialer .

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter