Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

af egetræ og glas træ spisebord 200x100 cm Italien gjorde Heron

Kode: AIRONE 20
kr 15.277,21
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
hærdet glas + massivt træ
Foranstaltninger
L.200xP.100xH.76cm
Leveringstider
14 arbejdsdage
Viadurini Living
Ved egetræ og glas træ spisebord 200x100 cm Italien gjorde Heron
Klasse og raffinement er de moderne Heron tabel varemærker. L 'strenge elegance af 12mm hærdet glas. Det understøttes af en kreativ blanding af egetræ.
Antal pladser: 10.

Den moderne bord Airone er en del af en samling af tabeller omhyggeligt designet til at få mest ud af de nuværende tendenser i møbler og hverdagen. En overordentlig rigt udvalg, hvor hvert element rummer unikke egenskaber, præget af en mere sofistikeret design, innovativ og aldrig kedeligt. Udseendet fodamentale, konstant til stede i hvert produkt, er den perfekte balance mellem æstetik og funktionalitet, der giver en enorm betydning i hver sammenhæng.
En samling af designer tabeller, der kombinerer så stringent design, nyheder og teknologi; individuelle stykker kraftigt karakteriseret og udstyret med en original personlighed og veldefinerede. Udvalgt efter kvalitetskriterier såsom træ, glas og metal; alle de "stjerner" i denne samling fortolke modernitet med deres rene linjer og tilbyde sig selv som objekter af møbler perfekt til kravene i nutidens miljøer.

PRODUCENT
Denne artikel er lavet af en 'italiensk firma specialiseret i produktion af møbler, der har en baggrund af erfaringer, der løber gennem en verden af møbler og supplere på en god aflevering fra produktion til markedsføring.
designerstole, spiseborde faste og udtrækkelige borde i træ, glas og metal, polstrede senge med beholder, lænestole, møbeltilbehør ... tilbuddet om denne virksomhed spænder alle møbler kategori, der tilbyder produkter design og en stærk æstetisk effekt, uden at forsømme funktionalitet og brugervenlighed.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter