Aella Leucos Moderne bordlampe i krystalglas LED RGB

  • Kode: AELLA 1986-T
kr 23336,36
Foranstaltninger Base Ø16cm x h.50cm; Diffuser: Ø54cm x h.24cm
Designer Toso & Massari 1968
Leveringstider 10 hverdage * Leveringstiden kan stige, hvis produktet ikke er på lager.
Moderne bord Glas lampe Crystal RGB LED Aella
Aella er en fantastisk RGB LED bordlampe med moderne design og uforlignelige. Komplet med fjernbetjening, der sikrer farve kontrol.
Denne lampe bærer navnet på en Amazon mytologi. Denne vigtige historiske bordlampe af Leucos betager med sit minimalistiske design, men alligevel sofistikeret.
Aella gifter den gamle kunst venetianske blæst glas arbejder på at genskabe livet til et objekt af udsøgt design og tidløst moderne smag.
Aella betyder "tornado", i virkeligheden, diffusoren, at den blæst glas karakteriserer krystal med bløde former og elegante synes bare materialisere af en hvirvelvind: fra et punkt i rummet, tager form af en suggestiv og flygtig kegle af lys, der bliver en kilde til harmoni .
Denne bordlampe fra de store dimensioner er ejendommelig faktisk en diffusor i blæst glas krystal og en base fremstillet af poleret forkromet metal.
Lampe komplet med fjernbetjening RGB lysdioder.

features:
- Pære medfølger: 1x10 E27 LED RGB + varm hvid
- Fjernbetjening medfølger
- Tæthedsgrad IP20
- CE Certificeringer og ØK
- Energy Efficiency A + (Led) / E

Leucos født i 1962 i Scorze, Venedig. Company, der repræsenterer en reel milepæl i dekorativ belysning industrien i glas, takket være dens evne til at udforske forskellige produktions- og nutidige kreative muligheder.
Leucos er i stand til at kombinere den gedigent håndværk af glasset med de industrielle processer og mere pålidelige teknologier.
Awareness, rene linjer, raffineret stil og evne til at røre følelser skelne Leucos har altid været synonym med ekspertise inden for lysdesign på internationalt plan, gennem teknologisk innovation og dygtige udforskning af den tusindårige glaskunst. Den raffinerede design af sine produkter følger ikke modeluner, men forbliver i tiden som sande ikoner af glaskunst på verdensmarkedet for dekoration gennem lys.
Leucos skaber tidløse stil af den målte kreativitet.
Leucos Genetisk arv er MURANOdueGALLERY og ITRE mærker.
De let MURANOdueGALLERY lamper omfortolke en klassisk stil, der er fornyet i den moderne verden, inspireret af de værdier og den mest autentiske tradition for fortiden venetianske glas infusion en ny energi. Materialer prætentiøse og ædle processer giver anledning til unikke og raffinerede produkter. De MURANOdueGALLERY lamper er unikke eksempler på elegance og værdi, der er født fra en "know-how" gamle og er lavet med smukke glas blæst eller støbt, prydet med kvalitet stoffer og materialer.
ITRE for over fyrre år og har sin egen veldefineret identitet, der udtrykkes i avancerede modeller, i en vellykket blanding af kvalitet, teknologi og design, lige fra de mest forskelligartede materialer, metal, plast, tekstiler og kompositter.
Disse produkter fremhæve den fremragende kombination af italiensk belysning stil og kosmopolitiske tendenser i moderne design. ITRE skaber højteknologiske lamper karakteriseret de høj kvalitet belysning og formel, som er i stand til at bibringe til ethvert miljø en stærk personlighed.
I Leucos er det også den JJ indsamling, et sandt ikon af design, tidløs charme. Leucos har genudgivet i forskellige størrelser og udgaver, indførelse af nye overflader og "on demand" farver, der giver mulighed for en unik og eksklusiv tilpasning.
Hemmeligheden af ​​sin vedvarende succes ligger i at vælge et særligt rettidige og bæredygtige materialer som aluminium.
JJ er den perfekte kombination af funktionelt design og teknologi: dens rene linjer og væsentligt træk gør det møblerne ideel til hjemmet, erhvervskredse, men også for mødesteder.
Leucos lægger mere og mere vægt på miljøet og energibesparelser gennem brug af LED-lyskilder og andre næste generation belysning kilde. Hovedformålet er at skabe "Sød lamper".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro