Made in Italy

Adro abstrakt design væg ur lavet af træ, lavet i Italien

  • Made in Italy
  • Kode: Adro
kr 4.689,40 kr 5.861,73 -20%
Leveringstider 7 arbejdsdage
Adro design vægur, lavet i Italien
Adro er et perfekt ur for at pynte enhver væg i dit hjem. Møbeludstyr, som ikke kun har den nyttige opgave at angive tiden, men også præsenterer sig som et ægte designobjekt, der er inkluderet i dit rums harmoni.

Det er lavet i Italien af sagkyndige håndværkere, som vælger, skærer og samler de naturlige materialer, som det er lavet til rådighed for hånden. Den består af en struktur med indlæg i træ. Den særlige indlægsteknik kræver tynde træark 6 tiendedele mm, der skal vælges en efter en baseret på venens egenskaber og den farve, der passer bedst til det specifikke produkt, der behandles. Træpladerne skæres for at få små stykker, som derefter sammenføjes med hånden som et puslespil, og til sidst bliver panelet perfekt fremstillet med hånden.
Adro fås i to størrelser og tre forskellige farver anvendt på forskellige typer træ:
Mål:
- L40 x P3 x H40 cm; diameter 40cm.
- L50 x P3 x H40 cm; diameter 50 cm.
Farver:
- Koldt: Hvid, sort og mørkegrå askeskov. Kanten er i hvid aske, og hænder og tal er i naturlig aluminium;
- Varmt: egetræ, sider i weingé farve og aske. Bitten er i farvede sider, og hænderne og tallene er i naturlig aluminium;
- Farver: Essen af hvidt asketræ, brugbar violet eyesolinate og lysegrå bolivar. Kanten er i hvid aske, og hænderne og tallene er i sortfarvet aluminium.

Egen er lavet af de fineste egetræer og har altid været meget udbredt; asken er kompakt, resistent og samtidig elastisk. Det er meget udbredt i naturligt men også farvet, hvilket forstærker både materialets ven og farvets lysstyrke. Den brugbare eyeliner er lavet af de fineste trunker af ahorn og er prikket med øjenlåg. Disse er vanddråberne fængslet inde i de unge fjederfibre, der aftrykker de karakteristiske små cirkler på materialet efter pludselige frost. Bolivar er et træ med en ædru, elegant essens, uden knob eller tydelige vener, med en delikat og silkeagtig udseende. Siderne er en hård, kompakt og elastisk essens fra tropisk Vestafrika, svært at bruge mørk plet.

En ren fantasi af abstrakte linjer lavet i Italien, perfekt til at dekorere dine værelser. For mere information tøv ikke med at kontakte os.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter