Made in Italy

Acri vægur i moderne design, lavet i Italien

  • Made in Italy
  • Kode: Acri
kr 3.173,98 kr 3.967,46 -20%
Leveringstider 7 arbejdsdage
Lavet i Italien vægur lavet af Acri wood
Acri er et ur, hvor alt dyrets elegance og charme er bragt tilbage takket være den giraffefantasi, der er gengivet ovenfor. Et møbel, der ikke kun har den nyttige opgave at indikere tiden, men at indrette og passe ind i originaliteten af dit interiør.

Det er lavet i Italien af sagkyndige håndværkere, som vælger, skærer og samler de naturlige materialer, som det er lavet til rådighed for hånden. Den består af en struktur med indlæg i træ. Den særlige indlægsteknik kræver tynde træark 6 tiendedele mm, der skal vælges en efter en baseret på venens egenskaber og den farve, der passer bedst til det specifikke produkt, der behandles. Træpladerne skæres for at få små stykker, som derefter sammenføjes med hånden som et puslespil, og til sidst bliver panelet perfekt fremstillet med hånden.
Acri fås i to størrelser og tre forskellige farver, der anvendes på forskellige typer træ:
Mål:
- L40 x P3 x H40 cm; diameter 40cm.
- L50 x P3 x H40 cm; diameter 50 cm.
Farver:
- Koldt: Essens af lysegrå og mørkegrå asketræ. Kanten er i sort aske, og hænderne og tallene er i sort farvet aluminium;
- Varmt: egetræ og wengefarvede sider. Kanten er i farvede sider, og hænder og tal er i naturlig aluminium.
- Farver: essensen af beige bolivar og blå aske. Kanten er den sorte aske, og hænderne og tallene er i naturlig aluminium.
Egen er lavet af de fineste egetræer og har altid været meget udbredt; asken er kompakt, resistent og samtidig elastisk. Det er meget udbredt i naturligt men også farvet, hvilket forstærker både materialets ven og farvets lysstyrke. Siderne er en hård, kompakt og elastisk essens fra tropisk Vestafrika, svært at bruge mørk plet. Bolivar er et træ med en ædru, elegant essens, uden knob eller tydelige vener, med en delikat og silkeagtig udseende.

Giv et særpræg på dine vægge med dette ur med et uimodståeligt Made in Italy design. For information, tøv ikke med at kontakte os.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter