Made in Italy

730 Watt moderne design håndklædevarmer formet som en kaktus Cactusstyle

  • Made in Italy
  • Kode: CACTUSSTYLE
kr 24.314,07 kr 29.201,99 -17%
Viser muligheder:
Foranstaltninger H.1500mm x L. 500mm x Centerafstand 35 mm
Leveringstider 20/35 arbejdsdage
Garanti 2 år
Tilpasset Denne vare kan tilpasses. For yderligere information: info@viadurini.dk
Den håndklædetørrer er tilgængelig i forskellige farver: den viser farveskemaet og angiver koden for den ønskede farve i den relevante boks.

Moderne design radiator i form af en kaktus Cactusstyle
Sådan vælges TERMOARREDO I FORBINDELSE MED DIMENSIONERNE AF DIN RUM
SQUARE METERS * NØDVENDIG KRAFT (WATT) **
6 m² 520 W
10 m² 870 W
12 m² 1045 W
20 m² 1739 W
30 m² 2609 W
50 m² 4347 W

* dataene blev behandlet i betragtning af en rumhøjde på 2,70 m.
** De angivne data er rent teoretiske og varierer alt efter bygningens konstruktion og miljømæssige egenskaber. Kontakt din tekniker for information.
Radiantplade i hydraulikversionen med et moderne, originalt og unikt design. Farvet stål radiator, der minder om form af en kaktus. Lavet udelukkende med italienske materialer. Det særprægede af denne opvarmet håndklædestativ er, at alle svejsene er lavet med hånden.

materiale:
- stål

Funktioner :
- Udbytte (Δt50 ° C) 730 watt

Bemærk: De ventiler og holderen er udelukket, at modtage mere information på: clienti@viadurini.it

VIGTIGT : Alle designmodellerne kan installeres på eksisterende systemer uden væg- eller hydrauliske indgreb. De opvarmede radiatorer bruger de samme interaxer, der allerede er til stede i dit hjem, da personalisering er det nye ord! Hvis du ønsker en personlig radiator , behøver du ikke mere end at anmode om et citat fra: clienti@viadurini.it

TEKNISK RÅDGIVELSE : For at holde produktet i de bedste forhold over tid, er det et problem under installationen at montere alle termostatventiler med teflon og ikke med hamp


Viadurini annoncerer med stolthed lanceringen af ​​sin nye samling af hjemmemøbler radiatorer, født af partnerskabet med Metalform , en af ​​de vigtigste virksomheder, der i over 30 år har produceret termo 100% italiensk håndlavede møbler.
Kombinationen af ​​den autentiske italienske produktionstradition og den internationale succes Viadurini som luksus e-handel til hjemmet giver livet til en samling af 33 modeller til rådighed i over 100 varianter, der vælter de klassiske linjer af de udstrålende elementer og skaber originale produkter og reklamer, der er i stand til at pynte og indrette ethvert rum. Samlingen trækker sin inspiration direkte fra samtidskunst og fra de seneste tendenser, der krydser Europa. Materialerne? Kun det bedste som sagt om italiensk oprindelse og svejsninger af alle håndlavede metallegeringer.
En anden teknologisk revolution mulig med denne Metalform- samling af Viadurini er personalisering. I dag er radiatorerne, der passer til dig!
Farver, mønstre, mønstre og størrelser er fuldstændigt tilpasset for at undgå at lave selv bygningsarbejde derhjemme. Endelig kan alle produkter fremstillet af Metalform i samarbejde med Viadurini anmodes om med en højere effekt end standarden. Faktisk takket være deres belægning cirkulerer mere vand, og derfor giver produktet mere varme. Strømmen spænder fra 500 W til 2.4000 W. Fleksibel i placering og også ideel til store rum på grund af dets egenskaber ved kalorieflow med minimum vandindhold.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Mandag til fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.dk
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De angivne priser er inklusive Momsregistreringsnummer