Made in Italy

6 personers rund hjørnesofa i stof lavet i Italien - Abudhabi

  • Made in Italy
  • Kode: ABUDHABI1
kr 46248,86 kr 51387,59 -10%
Materiale Væv
Leveringstider 15/20 hverdage
Længde (cm) 292
Dybde (cm) 267
Højde (cm) 93

Stuesofa med 6-personers rundt hjørne i gråt stof Made in Italy.

6-personers stuesofa helt produceret i Italien med helt aftageligt gråt stofbetræk , der understreger dens effektivitet og modernitet. Strukturen er lavet af grantræ og spånplader med polyurethan-polstring, beklædt med et beskyttende stoffor. Affjedringen er lavet med indvævede elastiske bælter, mens sæde- og rygpuder er polstret med polyurethanskum med akrylfiber. Rygpuder, nakkestøtte og armlæn er i stedet lavet af blandet dun.

Minimalisme og væsentlighed er hovedtrækkene i dette indretningselement til opholdsstuen, der rummer komfort og funktionalitet sammen med et alsidigt og raffineret design . Dens æstetik er præget af enkle former og linjer , der gør den til en ideel sofa til at fuldende enhver stue med en moderne stil på en elegant og sober måde, der tilbyder en blød og indbydende overflade , hvor du kan tilbringe dine øjeblikke dedikeret til afslapning eller samvær. Ryglænspuden sikrer desuden en korrekt og behagelig holdning sammen med de praktiske sidearmlæn, der giver en solid og optimal støtte .

Dens realisering kommer fra en 100% Made in Italy produktionsproces gennem brug af råvarer af høj kvalitet, der er udvalgt for at sikre et slutprodukt af høj kvalitet , perfekt håndværk og sans for detaljer. Resultatet er en blød, behagelig og funktionel stuesofa kendetegnet ved en solid og robust struktur med fremragende holdbarhed.

NB Pyntepuder medfølger ikke. Sofapolstringen fås i en lang række forskellige stoffer og farver.
Kontakt os for et tilbud eller for mere information ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro