Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

6 moderne stabelbare teknopolymerstole fremstillet i Italien - Scab Design Più

Kode: PIUSEDIA
kr 3.817,41
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Technopolymer
Leveringstider
5 arbejdsdage * Leveringstiden kan øges, hvis produktet ikke er på lager.
Længde (cm)
53
Dybde (cm)
54
Højde (cm)
82
Scab Design

Udendørs stol med struktur i stabelbar teknopolymer Fremstillet i Italien, 6 stk.

Udendørs stol med genanvendelig technopolymer struktur med glasfiberforstærkning lavet med luftstøbningsteknologi. Muligheden for at stable dem op til maksimalt 10 stykker øger deres funktionelle side, hvilket giver fremragende pladsoptimering, når det er nødvendigt.
Denne stol er fremstillet i Italien med kvalitetsråvarer og sikrer fremragende holdbarhed og modstandsdygtighed over tid takket være dens solide og robuste sammensætning. Dens design er enkel og diskret , ideel til dem, der har brug for et funktionelt og behageligt produkt, der upåklageligt kan komplettere møblering af ethvert udendørs område.

Størrelse : L 53 x P 54 x H 82 cm

Tilgængelige farver :
  • linned;
  • antracit.
En stor produktiv sjæl og opmærksomhed på detaljer gør SCAB Design til et symbol på Made in Italy . Ekstraordinære genstande, der tager form ud fra principperne om skønhed og funktionalitet . En uendelig søgen efter materialets perfektion. Kvalitet og stil til hjemmelavet design.
Scab Design har skabt disse objekter i 60 år, alt sammen af italiensk produktion og opnået fuld anerkendelse for den højeste kvalitet . Han bygger æstetisk bemærkelsesværdige og vigtige genstande i deres daglige brug.

Certificering af sæder og møbler er et valg og en grund til stolthed for Scab. Catas udfører testene, der gør det muligt at nå modstands-, stabilitets- og belastningstest, selv i de mest intense anvendelser.
Scab Design-produktioner er perfekt genanvendelige, fordi de enkelte komponenter, der udgør dem, hurtigt kan differentieres. Hvert plastelement bærer identifikationsmærket i henhold til EN 16139.2013-standarden og giver lette indikationer for genbrug. Al Scab-produktion er lavet med 100% genanvendelige materialer .

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter