Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

6 håndværkskøkkeknive med oxhornhornhåndtag lavet i Italien - marine

Kode: MARINO1
kr 3.764,09 kr 5.044,16 -25%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Stål og horn
Leveringstider
15/30 arbejdsdage
Længde (cm)
26
Viadurini by Fontani

Håndlavet bøfkniv i oksehorn, 6 stykker, fremstillet i Italien.

Valget af køkkenredskaber og tilbehør bliver i stigende grad en grundlæggende beslutning ikke kun for at imødekomme praktiske krav, men også og frem for alt for at kunne give personlighed og karakter til enkle og minimale spiseborde, der har brug for et strejf af modernitet. og raffinement. Netop af denne grund er det vigtigt at kunne finde det perfekte bestiksæt eller det perfekte køkkenredskab, der kan kombinere de to aspekter.

Dette køkkensæt indeholder 6 knive, der er ideelle til præcis og ren opskæring af mad som f.eks. Bøffer. Håndlavet i Italien af mesterskærere med kvalitetsprodukter, disse varer sikrer funktionalitet og et ergonomisk design . Kniven er lavet af smedet rustfrit stål , der er kendetegnet ved fremragende modstand, hvilket gør det muligt at undgå skader over tid, mens det skjulte tanghåndtag er lavet af oxhorn , et materiale der giver kniven et elegant design . Mellem bladet og håndtaget er der også et tyndt lag stødsikker gummi, der gør produktet endnu mere funktionelt.
Tjenesten inkluderer derefter en trækasse med dørlukning, der er ideel til at opbevare genstande behageligt og på en ordnet måde, holde dem rene og samtidig give dem mulighed for at blive vist på en elegant og raffineret måde. Boksen er udstyret med 2 læderremme med metal spænder, der tillader en større beskyttelse af punkterne.

Mål :

  • knivens samlede længde: 26 cm;
  • kasse dimensioner: L 30 x P 24 x H 6 cm
NB : finishen på billederne er vejledende. Hvert oksehornhåndtag er unikt og har forskellige farvenuancer.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter