Made in Italy

6 Ergonomiske bøfknive med stålblad fremstillet i Italien - haj

  • Made in Italy
  • Kode: SQUALO
kr 2.372,19 kr 2.965,25 -20%
Materiale Stål og horn / træ
Leveringstider 15/30 arbejdsdage
Længde (cm) 23

Håndlavet bøfkniv sæt med stålblad, 6 stykker, fremstillet i Italien.

Valget af køkkenredskaber og tilbehør bliver i stigende grad en grundlæggende beslutning ikke kun for at imødekomme praktiske krav, men også og frem for alt for at kunne give personlighed og karakter til enkle og minimale spiseborde, der har brug for et strejf af modernitet. og raffinement. Netop af denne grund er det vigtigt at kunne finde det perfekte bestiksæt eller det perfekte køkkenredskab, der kan kombinere de to aspekter.

Dette køkkensæt indeholder 6 knive designet og undersøgt specifikt for at opnå en ren og præcis udskæring af mad såsom bøffer. Bladet er lavet af rustfrit stål , et materiale, der giver dig mulighed for at undgå skader over tid, mens håndtaget er fremstillet af et enkelt stykke horn eller træ og har en nikkel sølvtråd , en legering af zink, kobber og nikkel præget af en fremragende korrosionsbestandighed.
Tjenesten inkluderer også en trækasse med dørlukning, hvor du kan opbevare alle genstande komfortabelt og på en ordnet måde og er inkluderet med træstøtter til de enkelte knive, så de kan vises individuelt på en elegant og raffineret måde.
Disse knive er håndlavet i Italien med kvalitetsmaterialer og sikrer funktionalitet, et ergonomisk design og et sikkert og fast greb uden at forsømme det æstetiske aspekt takket være opmærksomhed på detaljer og mesterskærens passion.

Mål :

  • knivens samlede længde: 23 cm;
  • kasse dimensioner: L 25 x P 16 x H 6 cm.
Tilgængelige håndtag finish :
  • oksehorn;
  • oliventræ.
NB : finishen på billederne er vejledende. Hvert oksehornhåndtag er unikt og har forskellige farvenuancer.
Email Newsletter
Newsletter