Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

6 design julekopper af porcelæn med tartan underkop - Schiaccianoci

Kode: SCHIACCIANOCI1
kr 655,80 kr 953,23 -31%
Moms er inkluderet
- +
Materiale
Porcelæn
Leveringstider
7 arbejdsdage
Viadurini Kitchen
Julekopper i porcelæn med dekoration af nøddeknækkere og underkop med skotskternet dekoration til 6 personer.
Tjenesten består af:
  • 6 kopper: Ø 6,5 x t. 5 cm - kapacitet: 100 ml
  • 6 underkopper: Ø 12,5 x t. 1,5 cm
Hvert år, i denne periode, bliver indstilling og dekorering af julebordet med smag og raffinement et must. Dette er en vigtig opgave: ikke kun for et æstetisk og design, men også for skabelsen af den rette atmosfære : overraskelse af gæsterne, fremkaldelse af familiens ånd, udsendelse af glæde og varme er bordets stærke sider.
Til dette er det vigtigt at være opmærksom på selv de mindste detaljer , som kan gøre forskellen i søgen efter en autentisk og speciel elegance.

Nøddeknækkerenes magi kommer til bordet til jul med legetøjssoldaten i midten omfavnet af den stedsegrønne tartandekoration på underkoperne , begge symboler på julefortællingen.
En tjeneste med julekopper dedikeret til elskere af traditionel jul og til alle dem, der ønsker at blive båret af den tidløse julestemning, der vil omslutte huset.

Tekniske egenskaber:
  • Lavet af porcelæn med dekoration af nøddeknækkere
  • Med tartan underkop
  • Ikke egnet til mikrobølgeovn
  • Håndvask anbefales
Hvorfor vælge porcelæn?
Porcelæn er et værdifuldt keramisk materiale, der er i stand til at tilbyde den rigtige løsning til ethvert behov, det er synonymt med lethed og alsidighed.
Dets vigtigste funktion er funktionalitet: den bruger porcelænsplader til enhver lejlighed såsom frokost, middag, bruch eller en fest.
Dens forskellige former og farver er i stand til at tilpasse sig enhver kontekst, hvilket resulterer i meget moderne, enkel og minimal uden at begrænse valget af elegante detaljer, raffinerede dekorationer og
dyrebare finish .

For nylig viste produkter