Made in Italy

6-delt luksusdesign økologisk krystal whiskysæt - taktil

  • Made in Italy
  • Kode: TATTILE4
kr 2.618,86
Materiale økologisk krystal
Leveringstider 4 arbejdsuger

2 flasker og 4 whiskyglas i håndlavet økologisk krystal med 100% luksus fremstillet i Italien touch-dekoration.

Dette forslag whisky tjeneste er karakteriseret ved et design med optiske dekorationer og en behagelig touch effekt bestemmes af skrå linjer med et interval, der genererer grebet punkt af objektet, for en suggestiv og meditativ smagning. Smagene forbedres således gennem disse overdådige briller rig på detaljer, der pynter og karakteriserer helheden til den prestigefyldte og luksuriøse mise en place .
Mens graveringerne og præhensilmærkerne på korkjordet og færdiggjort i hånden bliver lineære, bliver en prestigefyldt lysramme til en suggestiv og meditativ smagning.

Dette er et sortiment beregnet til likørverdenen, der gør smagningen unik gennem klassiske, men specielle former på grund af udskæringerne og det dekorerede design, der giver et behageligt taktilt og visuelt elegant og raffineret spil . Sådan viser samlingen den fremragende topservice , dedikeret til dem, der ønsker raffineret og stilfuld service og som elsker at skille sig ud.
Fordi drikke er en simpel gestus, som hver enkelt af os laver hver dag, og som kan gøres endnu sjovere ved at bruge briller, briller og flasker, der kan transmittere en følelse .

Designet og plejet ned til mindste detalje med et raffineret og elegant design, der forbedrer materialets gennemsigtighed og glans , det er sidstnævnte, der spiller en grundlæggende rolle i skabelsen af linjen: den innovative og ultraclear industrielle økologiske krystal er kun en 100% brugbar til gravering, skæring og slibning.
Det overholder også høje etiske og miljømæssige standarder og er lavet under opmærksomhed på detaljer, der er typiske for håndværkeren. Resultatet er en høj kvalitet fremstillet i Italien produkt for at opleve kvalitet og skønhed på en komplet måde.

Egenskaberne ved den industrielle økologiske krystal:
  • Gennemsigtighed : den mest gennemsigtige af krystalglasene
  • Strålende : en unik glans fra de reneste råmaterialer
  • Modstand : overordentlig modstandsdygtig over for brud, hvert produkt gennemgår 7 kvalitetstest
  • Tåler opvaskemaskine : testet til over 4000 anvendelser i professionelle opvaskemaskiner
  • Sonority : rene og levende lyde, som den bedste krystal
  • Økologisk : 100% genanvendelig, produceret med respekt for miljøet
Produktionsservicen finder sted under total respekt for miljøet ved brug af elektriske ovne med 0% forurenende blegemiddel og 0% emissioner til atmosfæren.
Den anvendte energi er faktisk ren energi , der stammer fra biomassekraftværker, solcelleanlæg eller geotermisk energi.
Desuden gør de reneste råmaterialer det muligt at opnå et 100% genanvendeligt materiale.

Tilpasningstjenesten er tilgængelig til forme, graveringer, skåret glasproduktion og størrelse på pressede og blæste produkter.
Kontakt os for mere information ved at udfylde formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter