Made in Italy

5-personers hjørnesofa i lysegråt stof Made in Italy - Budapest

  • Made in Italy
  • Kode: BUDAPEST2
kr 24733,03 kr 30916,30 -20%
Materiale Væv
Leveringstider 15/20 hverdage
Længde (cm) 247
Dybde (cm) 247
Højde (cm) 93

5-personers hjørnesofa i lysegråt stof Made in Italy.

5-personers stuesofa helt fremstillet i Italien med lysegrå stofbetræk og struktur i grantræ og spånplader med polyurethan-polstring. Sæde- og rygpuderne har derimod en polstring af polyurethanskum med akrylfiber. Dette møbel består af to sofaer forbundet af et rundt hjørne .

Minimalisme og væsentlighed er hovedtrækkene i dette indretningselement til opholdsstuen, der rummer komfort og funktionalitet sammen med et alsidigt og raffineret design . Dens æstetik er præget af enkle former og linjer , der gør den til en ideel sofa til at fuldende enhver stue med en moderne stil på en elegant og sober måde, der tilbyder en blød og indbydende overflade , hvor du kan tilbringe dine øjeblikke dedikeret til afslapning eller samvær. Ryglænspuden sikrer desuden en korrekt og behagelig holdning sammen med de praktiske sidearmlæn, der giver en solid og optimal støtte .

Dets skabelse stammer fra en 100% Made in Italy produktionsproces gennem brug af råvarer af høj kvalitet, der er valgt for at sikre et slutprodukt af høj kvalitet , perfekt håndværk og sans for detaljer. Resultatet er en blød , behagelig og funktionel stuesofa kendetegnet ved en solid og robust struktur med fremragende holdbarhed.

NB : sofaindtrækket fås i en lang række forskellige stoffer og farver.
Kontakt os for et tilbud eller for mere information ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro