Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

4 udendørs stole med stabelbare armlæn fremstillet i Italien - Scab Design Colette

Kode: COLETTEPOL
kr 3.169,74
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Technopolymer
Leveringstider
5 arbejdsdage * Leveringstiden kan øges, hvis produktet ikke er på lager.
Længde (cm)
58
Dybde (cm)
53
Højde (cm)
85
Scab Design

Stabelbar udendørs stol i technopolymer med armlæn Fremstillet i Italien, 4 stk.

Udendørs stol fremstillet i Italien med sprøjtestøbt teknopolymerstruktur med luftstøbningsteknologi og beriget af ryggen dekoreret med prikker og to praktiske armlæn.
Kreativt design og originalitet gør denne vare unik, omend enkel og diskret. Beriget af det vidunderlige udvalg af farver, er dette produkt i stand til at revolutionere atmosfæren i din have eller ethvert udendørs område på en innovativ måde, hvilket giver personlighed og karakter til ethvert udendørs område i huset.
Muligheden for at stable dem op til maksimalt 7 stykker øger endnu mere den funktionelle side, hvilket giver en fremragende optimering af pladsen, når det er nødvendigt.

Størrelse: L 58 x P 53 x H 85 cm

Tilgængelige farver :
  • linned;
  • due grå;
  • antracit;
  • lyseblå.
En stor produktiv sjæl og opmærksomhed på detaljer gør SCAB Design til et symbol på Made in Italy . Ekstraordinære genstande, der tager form ud fra principperne om skønhed og funktionalitet . En uendelig søgen efter materialets perfektion. Kvalitet og stil til hjemmelavet design.
Scab Design har skabt disse objekter i 60 år, alt sammen af italiensk produktion og opnået fuld anerkendelse for den højeste kvalitet . Han bygger æstetisk bemærkelsesværdige og vigtige genstande i deres daglige brug.

Certificering af sæder og møbler er et valg og en grund til stolthed for Scab. Catas udfører testene, der gør det muligt at nå modstands-, stabilitets- og belastningstest, selv i de mest intense anvendelser.
Scab Design-produktioner er perfekt genanvendelige, fordi de enkelte komponenter, der udgør dem, hurtigt kan differentieres. Hvert plastelement bærer identifikationsmærket i henhold til EN 16139.2013-standarden og giver lette indikationer for genbrug. Al Scab-produktion er lavet med 100% genanvendelige materialer .

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter