Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

4 udendørs stabelbare technopolymerstole fremstillet i Italien - Scab Design Lisa

Kode: LISASED
kr 6.469,04
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Technopolymer
Leveringstider
5 arbejdsdage * Leveringstiden kan øges, hvis produktet ikke er på lager.
Længde (cm)
51
Dybde (cm)
54
Højde (cm)
76
Scab Design

Stabelbar udendørs stol i technopolymer Fremstillet i Italien, 4 stk.

Fremstillet i Italien udendørs stol med sæde og ryg i teknopolymer og struktur i stålrør med en diameter på 16 mm malet med polyesterpulver, der har mulighed for at stable op til maksimalt 10 enheder, hvilket maksimerer optimeringen af den tilgængelige plads, når det er nødvendigt.
Dens enkle og essentielle design besøger et mere klassisk look i en moderne nøgle takket være brugen af innovative råvarer af høj kvalitet . Det, der er født, er den perfekte løsning både til udendørs rum såsom haver eller udendørs verandaer, men også til kontraktområder, der har brug for et produkt, der kan sikre en original stil og samtidig et behageligt og indbydende sæde.

Størrelse : L 51 x P 54 x H 76 cm

Tilgængelige farver :
  • linned;
  • due grå;
  • antracit;
  • sennep;
  • avio;
  • sort.
En stor produktiv sjæl og opmærksomhed på detaljer gør SCAB Design til et symbol på Made in Italy . Ekstraordinære genstande, der tager form ud fra principperne om skønhed og funktionalitet . En uendelig søgen efter materialets perfektion. Kvalitet og stil til hjemmelavet design.
Scab Design har skabt disse objekter i 60 år, alt sammen af italiensk produktion og opnået fuld anerkendelse for den højeste kvalitet . Han bygger æstetisk bemærkelsesværdige og vigtige genstande i deres daglige brug.

Certificering af sæder og møbler er et valg og en grund til stolthed for Scab. Catas udfører testene, der gør det muligt at nå modstands-, stabilitets- og belastningstest, selv i de mest intense anvendelser.
Scab Design-produktioner er perfekt genanvendelige, fordi de enkelte komponenter, der udgør dem, hurtigt kan differentieres. Hvert plastelement bærer identifikationsmærket i henhold til EN 16139.2013-standarden og giver lette indikationer for genbrug. Al Scab-produktion er lavet med 100% genanvendelige materialer .

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter