Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

4 udendørs stabelbare technopolymerstole fremstillet i Italien - Scab Design Emi

  • Kode: EMIPOL
kr 3.215,48
Moms er inkluderet
Made in Italy
- +
Materiale
Technopolymer
Leveringstider
5 arbejdsdage * Leveringstiden kan øges, hvis produktet ikke er på lager.
Længde (cm)
46
Dybde (cm)
48,5
Højde (cm)
84
Scab Design

Udendørs stol med armlæn i technopolymer Fremstillet i Italien, 4 stk.

Udendørs stol fremstillet i Italien med technopolymer struktur beriget af ryggen dekoreret med små prikker og af de to praktiske armlæn for garanteret komfort.
Enkelhed og livlighed er de to nøgleord, der beskriver denne vidunderlige artikel, der er i stand til at repræsentere den sande hovedperson i dine udendørs rum. Takket være dets væsentlige linjer passer den perfekt til enhver møbelstil, der viser en traditionel æstetik, der er revideret i en moderne nøgle takket være brugen af innovative råvarer og den brede vifte af tilgængelige farver, hvilket skaber en unik møbelide, der er i stand til at fusionere klassisk og moderne. Muligheden for at stable dem op til maksimalt 10 stykker øger endnu mere den funktionelle side, hvilket giver en fremragende optimering af pladsen, når det er nødvendigt.

Størrelse: L 46 x P 48,5 x H 84 cm

Tilgængelige farver :
  • linned;
  • due grå;
  • antracit;
  • terracotta;
  • lyseblå;
  • lysegrå;
  • oliven grøn.
En stor produktiv sjæl og opmærksomhed på detaljer gør SCAB Design til et symbol på Made in Italy . Ekstraordinære genstande, der tager form ud fra principperne om skønhed og funktionalitet . En uendelig søgen efter materialets perfektion. Kvalitet og stil til hjemmelavet design.
Scab Design har skabt disse objekter i 60 år, alt sammen af italiensk produktion og opnået fuld anerkendelse for den højeste kvalitet . Han bygger æstetisk bemærkelsesværdige og vigtige genstande i deres daglige brug.

Certificering af sæder og møbler er et valg og en grund til stolthed for Scab. Catas udfører testene, der gør det muligt at nå modstands-, stabilitets- og belastningstest, selv i de mest intense anvendelser.
Scab Design-produktioner er perfekt genanvendelige, fordi de enkelte komponenter, der udgør dem, hurtigt kan differentieres. Hvert plastelement bærer identifikationsmærket i henhold til EN 16139.2013-standarden og giver lette indikationer for genbrug. Al Scab-produktion er lavet med 100% genanvendelige materialer .

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter