Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

4 udendørs designstole i polycarbonat fremstillet i Italien - Scab Design Vanity

Kode: VANITYCHAIR
kr 4.846,05
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Polycarbonat
Leveringstider
5 arbejdsdage * Leveringstiden kan øges, hvis produktet ikke er på lager.
Længde (cm)
49
Dybde (cm)
55
Højde (cm)
88
Scab Design

Stabelbar udendørs stol i polycarbonat moderne design Lavet i Italien, 4 stk.

Fremstillet i Italien udendørs stol udelukkende lavet af genanvendeligt polycarbonat . Dens struktur muliggør stabling op til maksimalt 4 stykker, hvilket sikrer fremragende pladsoptimering, når det er nødvendigt.
Dens friske og moderne design gør hver stol unik i sin art, ideel til dem, der leder efter et diskret produkt, der ikke går ubemærket hen takket være de vidunderlige finisher, der yderligere øger dens æstetiske værdi, hvilket gør det muligt at færdiggøre møblerne. omgivende på en homogen måde og samtidig skabe en behagelig og indbydende atmosfære.

Størrelse : L 49 x P 55 x H 88 cm

Tilgængelige farver :
  • gennemsigtig;
  • gennemsigtig røget;
  • Hvid.
En stor produktiv sjæl og opmærksomhed på detaljer gør SCAB Design til et symbol på Made in Italy . Ekstraordinære genstande, der tager form ud fra principperne om skønhed og funktionalitet . En uendelig søgen efter materialets perfektion. Kvalitet og stil til hjemmelavet design.
Scab Design har skabt disse objekter i 60 år, alt sammen af italiensk produktion og opnået fuld anerkendelse for den højeste kvalitet . Han bygger æstetisk bemærkelsesværdige og vigtige genstande i deres daglige brug.

Certificering af sæder og møbler er et valg og en grund til stolthed for Scab. Catas udfører testene, der gør det muligt at nå modstands-, stabilitets- og belastningstest, selv i de mest intense anvendelser.
Scab Design-produktioner er perfekt genanvendelige, fordi de enkelte komponenter, der udgør dem, hurtigt kan differentieres. Hvert plastelement bærer identifikationsmærket i henhold til EN 16139.2013-standarden og giver lette indikationer for genbrug. Al Scab-produktion er lavet med 100% genanvendelige materialer .
NB: mørke farver kan fremhæve typisk skygge for materialet, der skal betragtes som normalt.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter