Made in Italy

4-personers stofsofa med bevægelige ryglæn lavet i Italien - Ardenne

  • Made in Italy
  • Kode: ARDENNE
kr 26.972,70 kr 33.715,80 -20%
Materiale Væv
Leveringstider 30/45 hverdage

4 personers stuesofa i helt aftageligt stof Made in Italy.

4 personers stue sofa helt lavet i Italien dækket af stof grå med helt aftagelig blå kant og flytbare rygpuder i blåt stof med grå kant, som kan flyttes efter dine præferencer for at tilpasse sofaen til dine komfortbehov. Strukturen er i grantræ og spånplader med polyurethan-polstring, beklædt med et beskyttende stoffor. Fjedersystemet bruger sammenvævede elastikbånd, mens sæde- og rygpuder er lavet af polyurethanskum .

Minimalisme og væsentlighed er hovedtrækkene i dette indretningselement til opholdsstuen, der rummer komfort og funktionalitet sammen med et alsidigt og raffineret design . Dens æstetik er præget af enkle former og linjer , der gør den til en ideel sofa til at fuldende enhver stue med en moderne stil på en elegant og sober måde, der tilbyder en blød og indbydende overflade , hvor du kan tilbringe dine øjeblikke dedikeret til afslapning.

Dens realisering kommer fra en Made in Italy-produktionsproces gennem brug af råvarer af høj kvalitet, der er udvalgt for at sikre et slutprodukt af høj kvalitet , perfekt lavet og med sans for de mindste detaljer. Resultatet er en blød, behagelig og funktionel stuesofa kendetegnet ved en solid og robust struktur med fremragende holdbarhed.

Dimensioner :
  • elementer: B 167 x D 115 x H 4 cm;
  • rygpude: B 70 x D 37 x H 37 cm.
NB Pyntepuder medfølger ikke, kontakt os for mere information. Sofapolstringen fås i en lang række forskellige stoffer og farver.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter