Made in Italy

4-personers modulopbygget stuesofa i blåt stof Lavet i Italien - Mykonos

  • Made in Italy
  • Kode: MYKONOS
kr 27.217,17 kr 34.021,50 -20%
Materiale Væv
Leveringstider 15/20 hverdage
Længde (cm) 327
Dybde (cm) 167
Højde (cm) 42

Modulopbygget stuesofa i 4-personers stof i Made in Italy stof.

Modulopbygget stuesofa helt fremstillet i Italien bestående af to elementer (4 sæder) betrukket med blåt stof med quiltet sæde og bevægelige rygpuder i gult stof . Elementerne har fødder i forkromet metal (h 15 cm). Strukturen er i grantræ og spånplader med polyurethan-polstring, beklædt med et beskyttende stoffor. Fjedersystemet bruger sammenvævede elastiske bånd, mens sæde- og rygpuder er polstret med polyurethanskum .

Effektiviteten og moderniteten af denne sofa understreges af det praktiske og helt aftagelige betræk rygpuder som kan flyttes for at kunne vælge deres frie placering for at tilpasse sofaen til dit eget komfortbehov.

Minimalisme og væsentlighed er hovedtrækkene i dette indretningselement til opholdsstuen, der rummer komfort og funktionalitet sammen med et alsidigt og raffineret design . Dens æstetik er præget af enkle former og linjer , der gør den til en ideel sofa til at fuldende enhver stue med en moderne stil på en elegant og sober måde, der tilbyder en blød og indbydende overflade , hvor du kan tilbringe dine øjeblikke dedikeret til afslapning.

Dens realisering kommer fra en 100% Made in Italy produktionsproces gennem brug af råvarer af høj kvalitet, der er udvalgt for at sikre et slutprodukt af høj kvalitet , perfekt lavet og med sans for de mindste detaljer. Resultatet er en blød, behagelig og funktionel stuesofa kendetegnet ved en solid og robust struktur med fremragende holdbarhed.

Dimensioner :
  • sofa: B 327 x D 167 x H 42 cm;
  • 1 rygpude: B 70 x D 37 x H 37 cm;
  • 2 rygpuder: B 90 x D 37 x H 37 cm.
NB Pyntepuder medfølger ikke, kontakt os for mere information. Sofapolstringen fås i en lang række forskellige stoffer og farver.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter