Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

3 værktøj til havearbejde i metal med træbund lavet i Italien - Have

Kode: GARDEN
kr 2.362,04 kr 2.704,95 -13%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Metal og træ
Leveringstider
7 dage produkt på lager / 4 uger produkt at bestille
Længde (cm)
30
Dybde (cm)
16
Højde (cm)
29,5
Viadurini in the Garden

Haveværktøj i malet metal med træfod Fremstillet i Italien, 3 stk.

Denne produktserie er designet og bygget af italienske kunsthåndværkere med materialer, der er valgt til at sikre et 100% fremstillet i Italien-produkt takket være det tætte netværk af laboratorier, der er spredt over det italienske territorium, og som repræsenterer italiensk ekspertise i skabelsen af håndlavede produkter af høj kvalitet . . Det er produkter designet til at være langvarige og have en stærk personlighed, der kan blive en del af alles dagligdag med skøn og derfor er hvert produkt kendetegnet ved sin egen autonomi, der giver det mulighed for at tilpasse sig meget forskellige møbleringssituationer. blandt dem, fra den mest klassiske til den mest moderne, altid finde sin plads og sin perfekte placering.

Sammensætning af havearbejdsredskaber med et innovativt design, der inkluderer en hakke , en 6-tand rake og en spade lavet udelukkende af malet metal.
For at være endnu mere praktisk inkluderer Garden også en funktionel træbase, hvor du kan opbevare alle værktøjer, når arbejdet er færdigt, hvilket giver en optimering af pladsen og et mere praktisk og organiseret arrangement.

Størrelse : L 30 x P 16 x H 29,5 cm.

Produkter, der kan være af interesse for dig

For nylig viste produkter