Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

3-personers udesofa i metal, reb og stof fremstillet i Italien - Orona

Kode: ORONADIV3
kr 21.197,66 kr 28.223,86 -25%
Moms er inkluderet

madein_italy

- +
Materiale
Metal, reb og stof
Leveringstider
15/20 arbejdsdage
Længde (cm)
220
Dybde (cm)
80
Højde (cm)
71
Viadurini in the Garden

Tre-personers udesofa i metal, stof og reb med et farverigt Made in Italy design.

Denne udendørs møbellinie fokuserer sin opmærksomhed på brugen af reb kombineret med lyse farver for perfekt at kombinere et moderne og elegant design med sjove finish, der giver miljøet livlighed og karakter.
Takket være de forskellige farvekombinationer, der kan oprettes mellem stoffet, rebet og metallet i strukturen, kan hvert element af linjen omdannes til et unikt stykke. Hvert produkt er fremstillet i Italien med innovative teknikker og kvalitetsmaterialer og er kendetegnet ved styrke, soliditet takket være metallet og modstand mod pletter, mug, fugtighed og sollys takket være det stof, der bruges til sæder og ryglæn.

Denne tre-personers udesofa er et stykke med et unikt og raffineret design, der helt og holdent er lavet i Italien med råvarer af høj kvalitet for at sikre et langvarigt slutprodukt, der bevarer sine egenskaber uændret. Det er kendetegnet ved sine indhyllende linjer og er ideelt til at dekorere udemiljøer som haver eller store terrasser, hvilket giver karakter og livlighed. Dens struktur er lavet af metal malet med termohærdende pulvere og 100% farvet akrylstof for at give produktet fremragende modstand mod alle vejrforhold .

Tilgængelige farver:
  • myntegrøn;
  • lyseblå;
  • rød.

For nylig viste produkter