Made in Italy

3-personers stuesofa i antracitstof Fremstillet i Italien - Normandiet

  • Made in Italy
  • Kode: NORMANDIA
kr 13939,10 kr 17423,93 -20%
Materiale Væv
Leveringstider 15/20 hverdage
Længde (cm) 236
Dybde (cm) 93
Højde (cm) 84

3-personers stuesofa i antracitfarvet stof Made in Italy.

3 personers stuesofa helt fremstillet i Italien med aftageligt betræk i antracitstof . Strukturen er i grantræ og spånplader med polyurethan-polstring, beklædt med et beskyttende stoffor. Fjedersystemet gør brug af indvævede elastikbånd, sædehynderne er polstret med polyurethanskum , mens rygpuderne er blandet ned.

Minimalisme og væsentlighed er hovedtrækkene i dette indretningselement til opholdsstuen, der rummer komfort og funktionalitet sammen med et alsidigt og raffineret design . Dens æstetik er præget af enkle former og linjer , der gør den til en ideel sofa til at fuldende enhver stue med en moderne stil på en elegant og sober måde, der tilbyder en blød og indbydende overflade , hvor du kan tilbringe dine øjeblikke dedikeret til afslapning.

Dens realisering kommer fra en 100% Made in Italy produktionsproces gennem brug af højkvalitets råmaterialer, der er udvalgt for at sikre et slutprodukt af høj kvalitet , perfekt håndværk og sans for detaljer. Resultatet er en blød, behagelig og funktionel stuesofa kendetegnet ved en solid og robust struktur med fremragende holdbarhed.

NB Pyntepuder medfølger ikke, kontakt os for mere information. Sofapolstringen fås i en lang række forskellige stoffer og farver.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro