Made in Italy

3-personers stuesofa i aftageligt hvidt stof Lavet i Italien - Mykonos

  • Made in Italy
  • Kode: MYKONOS2
kr 17114,87 kr 21393,62 -20%
Materiale Væv
Leveringstider 30/45 hverdage
Længde (cm) 242
Dybde (cm) 115
Højde (cm) 42

3 personers sofa til stue med aftageligt betræk i hvidt og duegråt stof Made in Italy.

3 personers stuesofa helt fremstillet i Italien med aftageligt betræk i hvidt stof med duegrå kant komplet med rygpude i duegrå quiltet stof med 90 cm hvid kant. Sofaen er understøttet af elegante svanefødder i sort nikkelfarvet metal (h 15 cm). Strukturen er i grantræ og spånplader med polyurethan-polstring, beklædt med et beskyttende stoffor. Fjedersystemet bruger sammenvævede elastikbånd, mens sæde- og rygpuder er lavet af polyurethanskum .

Minimalisme og væsentlighed er hovedtrækkene i dette indretningselement til opholdsstuen, der rummer komfort og funktionalitet sammen med et alsidigt og raffineret design . Dens æstetik er præget af enkle former og linjer , der gør den til en ideel sofa til at fuldende enhver stue med en moderne stil på en elegant og sober måde, der tilbyder en blød og indbydende overflade , hvor du kan tilbringe dine øjeblikke dedikeret til afslapning.

Dens realisering kommer fra en 100% Made in Italy produktionsproces gennem brug af råvarer af høj kvalitet, der er udvalgt for at sikre et slutprodukt af høj kvalitet , perfekt lavet og med sans for de mindste detaljer. Resultatet er en blød, behagelig og funktionel stuesofa kendetegnet ved en solid og robust struktur med fremragende holdbarhed.

Dimensioner :
  • sofa: L 242 x P 115 x H 42 cm;
  • rygpude: B 90 x D 37 x H 37 cm.
NB Pyntepuder medfølger ikke, kontakt os for mere information. Sofapolstringen fås i en lang række forskellige stoffer og farver.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro