Made in Italy

3-personers sofa med vendbar halvø-lænestol lavet i Italien - Alsace

  • Made in Italy
  • Kode: ALSAZIA1
kr 20.854,23 kr 26.067,86 -20%
Materiale Væv
Leveringstider 30/45 hverdage
Længde (cm) 236
Dybde (cm) 188
Højde (cm) 84

3 personers stue sofa med vendbar halvø lænestol Made in Italy.

3-personers stuesofa helt produceret i Italien med aftageligt betræk i duegråt stof komplet med vendbar halvø-lænestol , der kan placeres til højre eller venstre for sofaen eller kan flyttes uafhængigt. Strukturen er lavet af grantræ og spånplader med polyurethan-polstring, beklædt med et beskyttende stoffor. Fjedersystemet gør brug af sammenflettede elastikbånd, sædehynderne er polstret med polyurethanskum mens rygpuderne er lavet af dun.

Minimalisme og væsentlighed er hovedtrækkene i dette indretningselement til opholdsstuen, der rummer komfort og funktionalitet sammen med et alsidigt og raffineret design . Dens æstetik er præget af enkle former og linjer , der gør den til en ideel sofa til at fuldende enhver stue med en moderne stil på en elegant og sober måde, der tilbyder en blød og indbydende overflade , hvor du kan tilbringe dine øjeblikke dedikeret til afslapning.

Dens realisering kommer fra en 100% Made in Italy produktionsproces gennem brug af råvarer af høj kvalitet, der er udvalgt for at sikre et slutprodukt af høj kvalitet , perfekt lavet og med sans for de mindste detaljer. Resultatet er en blød , behagelig og funktionel stuesofa kendetegnet ved en solid og robust struktur med fremragende holdbarhed.

Dimensioner:
  • sofa: B 236 x D 93 x H 84 cm;
  • lænestol: B 95 x D 90 x H 70 cm.
NB Pyntepuder medfølger ikke, kontakt os for mere information. Sofapolstringen fås i en lang række forskellige stoffer og farver.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter