Made in Italy
Gratis udgifter

3-personers sofa i aftageligt stof lavet i Italien - Mykonos

  • Made in Italy
  • Kode: MYKONOS1
kr 23248,39 kr 25831,62 -10%
Materiale Væv
Leveringstider 30/45 hverdage
Længde (cm) 242
Dybde (cm) 115
Højde (cm) 42

3 personers sofa i stof med 3 rygpuder Made in Italy.

3-personers stuesofa betrukket med hvidt stof med benzinrør, komplet med tre 70 cm rygpuder i petroleumsfarvet stof med hvidt rør. Sofaen understøttes af elegante sorte nikkelfarvede metalsvanefødder (h 15 cm). Strukturen er lavet af grantræ og spånplader med polyurethan-polstring, beklædt med et beskyttende stoffor. Fjedersystemet bruger sammenvævede elastikbånd, mens sæde- og rygpuder er lavet af polyurethanskum .

Effektiviteten og moderniteten af denne sofa understreges af det praktiske og helt aftagelige betræk rygpuder som kan flyttes for at vælge deres frie placering for at tilpasse sofaen til dine komfortbehov.

Minimalisme og væsentlighed er hovedtrækkene i dette indretningselement til opholdsstuen, der rummer komfort og funktionalitet sammen med et alsidigt og raffineret design . Dens æstetik er præget af enkle former og linjer , der gør den til en ideel sofa til at fuldende enhver stue med en moderne stil på en elegant og sober måde, der tilbyder en blød og indbydende overflade , hvor du kan tilbringe dine øjeblikke dedikeret til afslapning eller samvær.

Dens realisering kommer fra en Made in Italy-produktionsproces gennem brug af råvarer af høj kvalitet, der er valgt for at sikre et slutprodukt af høj kvalitet , perfekt lavet og med sans for de mindste detaljer. Resultatet er en blød, behagelig og funktionel stuesofa kendetegnet ved en solid og robust struktur med fremragende holdbarhed.

Dimensioner :
  • sofa: L 242 x P 115 x H 42 cm;
  • rygpuder: B 70 x D 37 x H 37 cm.
NB Pyntepuder medfølger ikke, kontakt os for mere information. Sofapolstringen fås i en lang række forskellige stoffer og farver.
Kontakt os for mere information eller for et tilbud ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro