Made in Italy

3-personers havesofa med aluminiumsstruktur lavet i Italien - Amata

  • Made in Italy
  • Kode: AMATA9
kr 22.673,55 kr 28.341,97 -20%
Materiale Aluminium
Leveringstider 1 arbejdsuge
Længde (cm) 172
Dybde (cm) 66
Højde (cm) 82
Sædehøjde (cm) 43

3 personers havesofa med aluminiumsstruktur Fremstillet i Italien.

Denne kollektion repræsenterer en blanding af tradition og innovation takket være den perforerede tekstur , der refererer til en 50'er-stil nyfortolket i en moderne toneart.
Udendørs sofa med struktur lavet af aluminium . Aluminiums lethed kommer til udtryk gennem kombinationen af buede linjer med klarere og mere essentielle geometrier, dygtigt udført af eksperter fra Made in Italy- håndværkere for at give de mange elementer moderne, praktisk og elegance. Denne udendørs sofa kombinerer design og enkelhed , resultatet af enkle, men modstandsdygtige materialer , der giver liv til et produkt med et originalt og avantgarde design, perfekt til at fuldende ethvert miljø.

Sofaen er et nødvendigt supplement i dine udendørs arealer for at nyde total afslapning på de varme sommerdage.
Det er et komplement af karakter, som egner sig til at personliggøre det miljø, det er placeret i, med stil og sofistikering. Den kombinerer charme og funktionalitet og har fremragende slidstyrke. Ideel i haven såvel som i swimmingpoolen, vil denne sofa personliggøre værelserne med design og karakter. Desuden filtrerer dets perforerede mønster lyset og projicerer et behageligt skyggespil på jorden.

Tilgængelige finish :

  • mudder
  • due.
Muligheder:
  • med puder
  • ingen puder

For enhver information eller tilbud kan du kontakte os ved at bruge den relevante formular " Anmod om information " eller ved at skrive en e-mail til vores adresser.
Vi står til din fulde rådighed for enhver afklaring eller assistance i din købsproces.

Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter