3 bevæbnet lysestage i sølvmetal luksus moderne design - indkvartering

  • Kode: ALOGIO
kr 1352,32 kr 1690,35 -20%
Materiale sølvmetal
Leveringstider 7 dage
Længde (cm) 27
Højde (cm) 23

Lysekrone af lysekrone med 3 flammer i sølvmetal, elegant design.

Denne elegante og luksuriøse 3-flamme lysestage er udelukkende lavet af sølvmetal og dens aflange, slanke former skaber en sofistikeret vævning til et distinkt og yndefuldt slutlook.

En lysestage er et objekt fuld af charme, der har en meget gammel oprindelse: tidligere blev det brugt som en struktur til belysning med stearinlys, mens det i dag er blevet et rent dekorativt supplement, da dets funktion er rent æstetisk.

Med sin elegance er det i stand til at bestemme husets stil og give varme til miljøet, når det harmonisk koordineres med konteksten.
Derfor er valget af stil og farve på en lysestage vigtigt og afhænger af design og inventar, der er til stede på destinationen.

Møbleringstilbehør er designobjekter med en værdifuld prydopgave , afgørende for at karakterisere miljøet med din egen stil og smag.
De skal derfor ikke vælges på grundlag af øjeblikkets mode, men under hensyntagen til balancen mellem funktionalitet og æstetik.
En lille dekorativ artikel er faktisk i stand til at bringe store resultater på et følelsesmæssigt og gæstfrit niveau i destinationsmiljøet.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro