Made in Italy

2 rene hvide linnedborde med kant eller blonder, Design Made in Italy - Davincino

  • Made in Italy
  • Kode: DAVINCINO
kr 464,70 kr 580,83 -20%
Materiale 100% linned
Farve hvid
Leveringstider 7 arbejdsdage vare tilgængelig / 8 uger vare at producere
Længde (cm) 40
Højde (cm) 50

Rektangulær placemat i rent linned, kanter med stel eller bomuldsblonder, luksuriøst håndlavet design lavet i Italien, 2 stk.

Værdien af tradition kombineres med den moderne livsstil i denne hvide linneddækkeserviet udsmykket med foldede kanter eller bomuldstylblonder .
Lethed , frihed, elegance og renhed er nøgleordene for dette produkt af den ædle charme og det dyrebare stof .

Komplementet blev skabt for at imødekomme det voksende ønske i disse dage om at leve hvert sted med intensitet og dyb balance i et harmonisk sæt forfining, natur og velvære.
Gennem pleje af detaljer og et ægte design, der sigter mod skønhedens essens, fødes således et autentisk og håndlavet produkt af højeste kvalitet for de valgte råvarer, såsom det reneste linned og den blødeste bomuld . Materialets naturlige ufuldkommenhed angiver værdien af enkelhed , omgivet af et elegant og delikat håndværk til en sublim og suggestiv sanseoplevelse .

Foranstaltninger:
  • 40 x 50 cm
Sammensætning:
  • 100% linned
Afslut:
  • med indrammet kant
  • med blonder i tyl i 100% bomuld

Nyttige tip:
Vask produktet separat med vand og neutral sæbe ved højst 40% C, bleg ikke, blød ikke og vrid ikke med hånden.
Vi anbefaler strygning ved lave temperaturer og ingen direkte udsættelse for sollys for at bevare integriteten af farven og den naturlige fiber.

NB: nuancer og variationer over tid og mellem emnerne betragtes som produktets særlige egenskaber, da det er lavet med naturlige materialer.
Email Newsletter
Newsletter